Bu sistemi toplayalı 2 hafta kadar oldu. İlk başlarda dikkatimizi çekmedi ama daha sonra oyunlarda anlık olarak donma sorunu yapmaya başladı. FPS düşüşü gibi değil. Değerler 150 FPS almama rağmen bir anda sistem kitleniyor gibi oluyor. SSD hız ölçme programlarının değerlerinde de bir anormallik var gibi. Bazen masaüstünde de bilgisayar sapıtıyor, bilgisayar komutlara cevap vermemeye başlıyor. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Driver ve Bios güncellemeleri tam.
Windows orijinal değil maalesef. Yalnız kurulum dosyaları orijinal. Sonradan etkinleştirme yaptım program aracılığıyla. İki bilgisayarım olduğu için böyle bir çözüme gitmek zorunda kaldım.
Torrentten dosya indirmedim.
Driver ve Bios güncellemeleri tam.
Windows orijinal değil maalesef. Yalnız kurulum dosyaları orijinal. Sonradan etkinleştirme yaptım program aracılığıyla. İki bilgisayarım olduğu için böyle bir çözüme gitmek zorunda kaldım.
Torrentten dosya indirmedim.
Öyle tabii, ben de bilgisayar topluyorum ama orijinal daha rahat oluyor en azından kafan rahat oluyor. Benim kendi aldığım key 27 TL idi çok bir şey değil yani. Lakin haklısın şu an benim için de 40 tl önemli.
Dün gece format attım. HD Tune programındaki dalgalanmalar düzeldi. Hissedilir derecede de hızlandı PC şuanda. Sistemde HDD yok ve SSD sonuna kadar doluydu. Acaba bunun etkisi olur mu?