Adata SU650 Donma Sorunu

• Konuyu başlatan SGMS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3.329

SGMS

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: Ryzen 3 2200G
Anakart: Gigabyte A320M-S2H
Ekran Kartı: RX570 ITX 4GB
RAM: Corsair 8GB 3000MHz
SSD: ADATA SU650 240GB

Bu sistemi toplayalı 2 hafta kadar oldu. İlk başlarda dikkatimizi çekmedi ama daha sonra oyunlarda anlık olarak donma sorunu yapmaya başladı. FPS düşüşü gibi değil. Değerler 150 FPS almama rağmen bir anda sistem kitleniyor gibi oluyor. SSD hız ölçme programlarının değerlerinde de bir anormallik var gibi. Bazen masaüstünde de bilgisayar sapıtıyor, bilgisayar komutlara cevap vermemeye başlıyor. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

crystal x2.png
hdtune.png

En sonunda SSD'yi garantiye gönderip 1TB 7200 RPM harddisk aldım. Şu an tüm sıkıntılarım çözülmüş durumda. Bakalım garantiden ne cevap gelecek.
Şimdi ürünü aldığım aracı firma aradı . Ürünün garantiden geldiğini bir sorun bulunamadığını tekrar göndersem bile 5-6 saat inceleyip geri gönderceklerini söyledi. Ama benim tüm sorunum yeni harddisk almamla çözülmüştü yani ssd de bariz bir sorun var. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı