Bu sistemi toplayalı 2 hafta kadar oldu. İlk başlarda dikkatimizi çekmedi ama daha sonra oyunlarda anlık olarak donma sorunu yapmaya başladı. FPS düşüşü gibi değil. Değerler 150 FPS almama rağmen bir anda sistem kitleniyor gibi oluyor. SSD hız ölçme programlarının değerlerinde de bir anormallik var gibi. Bazen masaüstünde de bilgisayar sapıtıyor, bilgisayar komutlara cevap vermemeye başlıyor. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Dün gece format attım. HD Tune programındaki dalgalanmalar düzeldi. Hissedilir derecede de hızlandı PC şuanda. Sistemde HDD yok ve SSD sonuna kadar doluydu. Acaba bunun etkisi olur mu?
En sonunda SSD'yi garantiye gönderip 1TB 7200 RPM harddisk aldım. Şu an tüm sıkıntılarım çözülmüş durumda. Bakalım garantiden ne cevap gelecek.
Şimdi ürünü aldığım aracı firma aradı . Ürünün garantiden geldiğini bir sorun bulunamadığını tekrar göndersem bile 5-6 saat inceleyip geri gönderceklerini söyledi. Ama benim tüm sorunum yeni harddisk almamla çözülmüştü yani ssd de bariz bir sorun var. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.