Adata SU650 format atılmıyor

USB'yi nasıl hazırladınız, yani ayarlarınız neydi?

UEFI veya BIOS olarak hazırladım.

Sistem Boot menüsüne giriyor mu?

Evet giriyor hatta dün gece bu yazıyı yazdıktan sonrada güncelledim BIOS'u.
Aldığınız hata nedir?

Şu an tam aklımda değil ama BIOS desteklenmiyor gibi bir hata alıyordum araştırdım CMD'ye falan girip biçimlendiriyordu adam bir şey yapıyordu yaptım olmadı ama bende

SSD'nin kronik sorunu format atılması değil yazma hızı düşüklüğü.

Kronik sorunlu nasıl oluyor şimdi 2 yıl garantisi var göndermek de istemiyorum.

Dosya biçimini FAT32 değil NTFS olarak değiştirmeyi deneyin.

Rufus'tan otomatik olarak yapıyorum zaten fazla bilgim yok olur mu o zaman veya DVD üzerinden bir değişiklik olur mu?

USB'ye yazma sekliniz önemli olan. Rufus üstünden UEFI or BIOS şeklinde USB'nize Windows ISO'su yazdirmaniz gerekli. Sisteminize göre bu uygun. Ekstra olarak yazdirmaya çalıştığınız ISO dosyasının hasarsiz ve orijinal olmasi lazim. Adata'da kronik sorun var mi bilemem ama temelde bunlar kontrol edilmeli.
USB'ye yazma sekliniz önemli olan. Rufus üstünden UEFI or BIOS şeklinde USB'nize Windows ISO'su yazdirmaniz gerekli. Sisteminize göre bu uygun. Ekstra olarak yazdirmaya çalıştığınız ISO dosyasının hasarsiz ve orijinal olmasi lazim. Adata'da kronik sorun var mi bilemem ama temelde bunlar kontrol edilmeli.

USB'ye o şekilde yazdırdım zaten UEFI nasıl oluyor pek bilmiyorum
Onlara aldırış etme. Sorun hız ve ısınma. SSD verisinde, formatta değil.

Ya geçen hız testi yaptığımda 66 civarı bir hız çıktı ama SATA 2 kullanıyorum eski anakart ondan kaynaklı oldugunu düşünüyorum

BIOS menüsünde çıkmıyor işte SSD olarak tanımıyor.

BIOS'tan Secure Boot disabled ve CSM Support enabled ayarlarını yap. USB'yi Rufus'tan MBR ve NTFS olarak biçimlendir.

Bir yeri aramana gerek yok.

Olur mu dersin aga olursa sana dua ederim :D
Bakıp geliyorum hemen.
Bulamadim ya

Dosya Ekleri

• 20201209_141850.jpg
    20201209_141850.jpg
    195,6 KB · Görüntüleme: 31
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı