Adata SU650 kronik sorun

• Konuyu başlatan iJAWS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 254
  • Görüntüleme 32.547
@@BilgisayarKurdu
asd asd
Hocam aşağıdaki resimlere bakarak ne yapmamı önerirsiniz ? Konunun ilk 8 sayfasını okudum, başıma ağrılar girdi devam edemedim. Hepsiburada satıcısından 11 haziran 2019 da aldım, 14 günü geçtiği için direk iade olmuyor. Ürünü onarıma göndermek seçeneği mevcut..

as ssd benchmark 5gb.png

as ssd benchmark3gb.png

as ssd benchmark3gb_2.png

Bunada bir kopyalama ekleyeyim. Samsung ssd den adata ssd ye kopyalama böyle oluyor her seferinde
kopyalama.png

En alttaki fotonun oradaki hız:45,4 MB ye aldanmayı, grafikteki dalgalanmalardaki en yüksek hıza çıktığı gibi kısa sürelik 2-3 sn hız yükseliyor sonra 6 mb ye geri düşüyor

Son düzenleme:
Ben TR 200 ile SU 650 arasında kalarak SU 650 seçmiştim pişman oldum ama TR 200 alsam o da pişman edermiş. İkiside giriş seviyesi fiyat performans açısından mantıklı gibi görünüyor ama fiyat düştükçe kalite düştüğü aşikar. Bu sebeple büyük ihtimal 860 Evo ya yönelecem. n11 de indirim ile birlikte 290 tl civarına düşüyor.
TR200 960GB kullanıyorum ben şanslı olan kişilerdenim heralde ama TR200 de sorunlu.

SU650 240GB'lık versiyonu kullanıyorum alalı daha 1 sene olmadı ama çok ufak yavaşlamalar seziyorum gibi. Nasıl tespit edebilirim veya iade/değişim süreci nasıl işliyor? İnventus'dan almıştım.
6 aydan önce iade olabiliyor, ama servise göndermen gerekiyor, sorunlu olduğunu tespit etmeleri gerekiyor. Ben gönderdim önce sorun yok deyip geri yolladılar. Sonra aradım win 10 içinde 15 gb den büyük dosya ssd ye yazarken hız düşüyor bu şekilde dener misiniz dedim ve gönderdim. Sorunu gördüler, bu sefer sıfır ürün ile değişimi yapıldı. Ardından aynı sorun ilk kullanımda tekrardan ortaya çıktı, bu sefer iade için 6 ay olup olmadığını sordular. 6 ay içinde oluyorsa iade olabilirmiş. Mail atmamı bu talebimi yazmamı istediler. Mail gönderdim kısa süre içerisinde hepsiburada iadesini yaptı. Ama bu testleri Endeks Bilişim yaptı iade hepsiburada tarafından oldu.
@Xen bendeki sorun birkaç eski mesajda yukarıda paylaştığım gibi ekran görüntülerine bakabilirsin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı