Adata SU650 PC görmüyor

j3loody

Megapat
Bilgisayar birden dondu. Reset attığımda açılmadı BIOS'a girdim SSD gözükmüyor. Ne yapılabilir, illa servis mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşadım bugün.Bu ssd takılıyken bilgisayar Asus'un splash screenin de donuyor-çok bekliyor ve sonrasında windows 0xc00000e hatası veriyor.Herhangi bir onarım işlemi yapılamıyor.Komut isteminde de disk gözükmüyor.Bu durumda ssd bozuldu hissiyatına kapıldım.

Diğer harddiskime kurduğum windowsla boot ettim ve açıldığında ssdyi görmediğini farkettim.İşin garibi biosta arada bir ssd gözüküyor.

Aynı sorunu bende yaşadım bugün.Bu ssd takılıyken bilgisayar Asus'un splash screenin de donuyor-çok bekliyor ve sonrasında windows 0xc00000e hatası veriyor.Herhangi bir onarım işlemi yapılamıyor.Komut isteminde de disk gözükmüyor.Bu durumda ssd bozuldu hissiyatına kapıldım.

Diğer harddiskime kurduğum windowsla boot ettim ve açıldığında ssdyi görmediğini farkettim.İşin garibi biosta arada bir ssd gözüküyor.
Bu sorunu çözebildiniz mi, aynı sorunu ben de yaşıyorum.

Hocam ben arena teknik servise yolladım.Yerine wd green 120gb yolladılar.Adata ellerinde yokmuş.
Bendeki sorun da benzer sorun, daha dün geldi SSD, takıyorum açılışta görmüyor siyah ekranda kalıyor donanım okuduğu ekranda. SSD'den sata kablosunu çıkarıp takıyorum görüyor ve açılıyor sistem. Sonra yeniden başlatınca veya bilgisayarı kapatıp açmaya çalışınca yine aynısı oluyor. SATA kablosunu güç kablosunu filan yeniledim yine aynı sorun var.

SU650 BOOT olmuyor güç kaynağından şüphe duydum ilk başta kondasatörlermi şişti dedim kendi kendime sonra ne alaka diyip kabloları yeniledim ardından bios pili söküp taktım düzeldi.. Bu boot sorunu SU650 e yüklediğim işletiğim sistemi ile ara sıra başıma geliyor çözüm gerek.

sistem ara sıra açılıyor ara sıra boot etmiyor bunun önüne geçmenin bir yolu olmalı garanti ile zaman kaybetmek istemiyorum..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı