Bu sorunu çözebildiniz mi, aynı sorunu ben de yaşıyorum.Aynı sorunu bende yaşadım bugün.Bu ssd takılıyken bilgisayar Asus'un splash screenin de donuyor-çok bekliyor ve sonrasında windows 0xc00000e hatası veriyor.Herhangi bir onarım işlemi yapılamıyor.Komut isteminde de disk gözükmüyor.Bu durumda ssd bozuldu hissiyatına kapıldım.
Diğer harddiskime kurduğum windowsla boot ettim ve açıldığında ssdyi görmediğini farkettim.İşin garibi biosta arada bir ssd gözüküyor.
Hocam ben arena teknik servise yolladım.Yerine wd green 120gb yolladılar.Adata ellerinde yokmuş.Bu sorunu çözebildiniz mi, aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Bendeki sorun da benzer sorun, daha dün geldi SSD, takıyorum açılışta görmüyor siyah ekranda kalıyor donanım okuduğu ekranda. SSD'den sata kablosunu çıkarıp takıyorum görüyor ve açılıyor sistem. Sonra yeniden başlatınca veya bilgisayarı kapatıp açmaya çalışınca yine aynısı oluyor. SATA kablosunu güç kablosunu filan yeniledim yine aynı sorun var.Hocam ben arena teknik servise yolladım.Yerine wd green 120gb yolladılar.Adata ellerinde yokmuş.
maalesef çözemedik.Bu sorunu çözebildiniz mi, aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.