K Kaan Atbaş Megapat Katılım 21 Nisan 2015 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2019 #1 Bu SSD'i kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Şu aralar çok fazla sorun yaşayan olmuş sanırım, ne diyorsunuz hiç bulaşmamak mı lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2019
Bu SSD'i kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Şu aralar çok fazla sorun yaşayan olmuş sanırım, ne diyorsunuz hiç bulaşmamak mı lazım?
S sekect Kilopat Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 718 Çözümler 3 23 Nisan 2019 #2 Bence bulaşmaya gerek yok Ağustos ayında almıştım 7-8 ay oldu ortalama ve SSD ömrü %47 çıktı. Sıkıntılı bir seri herhalde. Evo almak en mantıklısı olacaktır. Artı 0 Eksi
Bence bulaşmaya gerek yok Ağustos ayında almıştım 7-8 ay oldu ortalama ve SSD ömrü %47 çıktı. Sıkıntılı bir seri herhalde. Evo almak en mantıklısı olacaktır.
crazy_vefa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 24 Nisan 2019 #3 Arkadaşım aldı. 1.5 ay sonra pert oldu. Garantiden Gigabyte marka SSD gönderdiler. Artı 0 Eksi
KS KS K Kaan Atbaş Megapat Katılım 21 Nisan 2015 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2019 #4 crazy_vefa dedi: Arkadaşım aldı. 1.5 ay sonra pert oldu. Garantiden Gigabyte marka SSD gönderdiler. Genişletmek için tıkla... Bazıları 1 senedir sorunsuz kullanıyor bazıları da 1.5 ay da pert ediyor, anlamadım gitti. Adata aslında gayet iyi marka oysaki... Artı 0 Eksi
crazy_vefa dedi: Arkadaşım aldı. 1.5 ay sonra pert oldu. Garantiden Gigabyte marka SSD gönderdiler. Genişletmek için tıkla... Bazıları 1 senedir sorunsuz kullanıyor bazıları da 1.5 ay da pert ediyor, anlamadım gitti. Adata aslında gayet iyi marka oysaki...
crazy_vefa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 24 Nisan 2019 #5 Kaan Atbaş dedi: Bazıları 1 senedir sorunsuz kullanıyor bazıları da 1.5 ay da pert ediyor, anlamadım gitti. Adata aslında gayet iyi marka oysaki... Genişletmek için tıkla... Elbet ki aradan fire verenler olacaktır. Teknoloji şans işi. Artı 0 Eksi
Kaan Atbaş dedi: Bazıları 1 senedir sorunsuz kullanıyor bazıları da 1.5 ay da pert ediyor, anlamadım gitti. Adata aslında gayet iyi marka oysaki... Genişletmek için tıkla... Elbet ki aradan fire verenler olacaktır. Teknoloji şans işi.
<Dothraki Hectopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 348 Çözümler 2 24 Nisan 2019 #6 Black friday'de almıştım sorunsuz kullanıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS K Kaan Atbaş Megapat Katılım 21 Nisan 2015 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2019 #7 <Dothraki dedi: Black friday'de almıştım sorunsuz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç GB modelini satın aldınız? Ve bir hız testi yapıp paylaşma şansınız var mıdır? Artı 0 Eksi
<Dothraki dedi: Black friday'de almıştım sorunsuz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç GB modelini satın aldınız? Ve bir hız testi yapıp paylaşma şansınız var mıdır?
<Dothraki Hectopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 348 Çözümler 2 24 Nisan 2019 #8 Kaan Atbaş dedi: Kaç GB modelini satın aldınız? Ve bir hız testi yapıp paylaşma şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... 480 GB modelini satın aldım. Hız testini akşam atabilirim. Kaan Atbaş dedi: Kaç GB modelini satın aldınız? Ve bir hız testi yapıp paylaşma şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... https://i.hizliresim.com/26Aaov.png Son düzenleme: 25 Nisan 2019 Artı 0 Eksi
Kaan Atbaş dedi: Kaç GB modelini satın aldınız? Ve bir hız testi yapıp paylaşma şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... 480 GB modelini satın aldım. Hız testini akşam atabilirim. Kaan Atbaş dedi: Kaç GB modelini satın aldınız? Ve bir hız testi yapıp paylaşma şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... https://i.hizliresim.com/26Aaov.png
N Necdeat Kilopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 221 1 Mayıs 2019 #9 240GB lik modelini kullaniyorum disk kullanimi anlik %100 olup pc sapitiyor garantiye verecegim sorun buyuk ihtimalle ssd de Artı 0 Eksi
240GB lik modelini kullaniyorum disk kullanimi anlik %100 olup pc sapitiyor garantiye verecegim sorun buyuk ihtimalle ssd de