Adata SU650 SSD test sonuçları

Keşke sipariş vermeden önce forumda biraz araştırma yapsaydınız. Bu SSD ile sorun yaşayan çok insan var. Önemli bilgilerinizi bu SSD'de bulundurmayın derim.

İfadeler: GKD
Adata SU650 ile sorun yaşayan birçok kişi var. Yeni sürümde hataların azaltıldığı ve düzeltildiği söylenir ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Adata bu modelde fena çuvalladı.

Sıcaklık bana da fazla geldi SSD ısınan bir parça değil üstelik önünde fan varken.

Aynı SSD ile ilgili sorun yaşayanlardan biri de benim. Veri kaybı yaşayabilirsiniz. Mümkünse iade edin veya başka bir model ile değişim yapın.

Aynı SSD ile ilgili sorun yaşayanlardan biri de benim. Veri kaybı yaşayabilirsiniz. Mümkünse iade edin veya başka bir model ile değişim yapın.
Hocam iade ile ilgili bir sıkıntı oldu bende, bir bakar mısınız burada anlattım;
Not: Önceki mesajlara da bakarsanız iyi olur.

@GKD Bu serideki sorunlardan bahsedebilir misiniz? Ben de kullanıyorum ve merak ediyorum acaba benimkinde de bir sorun var mı diye.

@GKD Bu seride sorunlardan bahsedebilir misiniz? Ben de kullanıyorum ve merak ediyorum acaba benimkinde de bir sorun var mı diye.
Büyük ihtimalle kullanılan kontrolcüden ötürü sıkıntılar yaşanıyor. Fazla dayanmayıp perte çıkıyor SSD.

@GKD Bu serideki sorunlardan bahsedebilir misiniz? Ben de kullanıyorum ve merak ediyorum acaba benimkinde de bir sorun var mı diye.
İlk önce sorunu düşük okuma hızı ile belli ediyor. 1.5, bilemedin 2 aylık daha cihaz. Bir süre sonra da o "mavi ışığa" doğru yol alıyor

Siz siz olun, sık sık okuma yazma testi yapın SSD'ye.

Ben de yarın iade edecektim. Umarım bana da sorun çıkarmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…