Adata SU650 SSD test sonuçları

Makaleler
4
Yer
Mersin
Sisteme taktığım gibi test yaptım da acaba sonuçlar hakkında görüşleriniz nedir? Sıcaklık biraz fazla gibi geldi. Samsung EVO 850 28 derece iken bu ön fanın dibinde olduğu halde 44 derece gösteriyor.
11.jpg 12.jpg
13.jpg 14.jpg

Sisteme taktığım gibi test yaptım da acaba sonuçlar hakkında görüşleriniz nedir? Sıcaklık biraz fazla gibi geldi. Samsung EVO 850 28 derece iken bu ön fanın dibinde olduğu halde 44 derece gösteriyor.
Eki Görüntüle 392648 Eki Görüntüle 392649
Eki Görüntüle 392650 Eki Görüntüle 392651
Keşke sipariş vermeden önce forumda biraz araştırma yapsaydınız. Bu SSD ile sorun yaşayan çok insan var. :( Önemli bilgilerinizi bu SSD'de bulundurmayın derim.

Adata SU650 ile sorun yaşayan birçok kişi var. Yeni sürümde hataların azaltıldığı ve düzeltildiği söylenir ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Adata bu modelde fena çuvalladı.

Sıcaklık bana da fazla geldi SSD ısınan bir parça değil üstelik önünde fan varken.

Aynı SSD ile ilgili sorun yaşayanlardan biri de benim. Veri kaybı yaşayabilirsiniz. Mümkünse iade edin veya başka bir model ile değişim yapın.

Aynı SSD ile ilgili sorun yaşayanlardan biri de benim. Veri kaybı yaşayabilirsiniz. Mümkünse iade edin veya başka bir model ile değişim yapın.
Hocam iade ile ilgili bir sıkıntı oldu bende, bir bakar mısınız burada anlattım;
Not: Önceki mesajlara da bakarsanız iyi olur.

@GKD Bu serideki sorunlardan bahsedebilir misiniz? Ben de kullanıyorum ve merak ediyorum acaba benimkinde de bir sorun var mı diye.

@GKD Bu serideki sorunlardan bahsedebilir misiniz? Ben de kullanıyorum ve merak ediyorum acaba benimkinde de bir sorun var mı diye.
İlk önce sorunu düşük okuma hızı ile belli ediyor. 1.5, bilemedin 2 aylık daha cihaz. Bir süre sonra da o "mavi ışığa" doğru yol alıyor :D
392683

Siz siz olun, sık sık okuma yazma testi yapın SSD'ye.
Hocam iade ile ilgili bir sıkıntı oldu bende, bir bakar mısınız burada anlattım;
Not: Önceki mesajlara da bakarsanız iyi olur.

Ben de yarın iade edecektim. Umarım bana da sorun çıkarmazlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı