ADATA SU650 vs. Gigabyte UD

Esmiyuoo

Decapat
Sabahta konusunu açmıştım fakat başka bir SSD'ye bakmaya karar verdim. Laptop için SSD almayı düşünüyorum ama yakında masaüstü alacağım bu SSD'yi laptoptan masaüstüne geri takıp kullanabilirim değil mi? İki SSD de İtopya'daki kargo parasıyla aynı paralara denk geliyor sizce hangisi.

Sabahta konusunu açmıştım fakat başka bir SSD'ye bakmaya karar verdim. Laptop için SSD almayı düşünüyorum ama yakında masaüstü alacağım bu SSD'yi laptoptan masaüstüne geri takıp kullanabilirim değil mi? İki SSD de İtopya'daki kargo parasıyla aynı paralara denk geliyor sizce hangisi.

Hocam çok alakası yok ama kullandığınız sistem nedir eğer SSD kullanmıyorsanız kasma yaşıyor musunuz Windows'da.

Size tavsiyem masaüstüne takacaksanız biraz daha kapasite arttırmanız, bilmiyorum masaüstüne kaç GB'lık düşünüyorsunuz ama buraya 120'lik alırsanız masaüstü toplarken tekrar SSD masrafı çıkabilir almışken 500 GB'lık ürün alın masaüstü toplarken bir daha SSD masrafı yapmayın.

Edit: SSD'lerde kapasite düştükçe GB fiyatı artıyor, 480 GB'lık üründe 1 GB 1 liradan az iken attığınız ürünlerde 1GB için 1, 5TL ödüyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı