Merhabalar, bu iki SSD modellerinden birini alacağım, 240 GB kapasiteli. Normalde SU700 alacaktım fakat indirimi bitmiş.
Bu iki modelden hangisini seçmeliyim, hangisi daha iyidir?
N11 sitesine bakmamıştım. Satıcı puanları iyi gözüküyor alabilirim aslında. Zaten benim verdiğim SSD'ler de Hepsiburada tarafından satılmıyor. Teşekkürler
N11 sitesine bakmamıştım. Satıcı puanları iyi gözüküyor alabilirim aslında. Zaten benim verdiğim SSD'ler de Hepsiburada tarafından satılmıyor. Teşekkürler
Yakın SSD'ler aslında. İkisinde de 3D NAND teknolojisi kullanılmış zaten. Adata SSD'ler son zamanlarda gördüğüm kadarıyla daha çok öneriliyor. Şu linkten değerlerini karşılaştırabilirsiniz.
Yakın SSD'ler aslında. İkisinde de 3D NAND teknolojisi kullanılmış zaten. Adata SSD'ler son zamanlarda gördüğüm kadarıyla daha çok öneriliyor. Şu linkten değerlerini karşılaştırabilirsiniz.
Hayırlı olsun, aynı ssdyi almayı düşünüyorum Bende SU650 ile SU700 arasında kararsız kaldım arada ki fiyat farkına değer bi performans değişimi var mı değerleri paylaşmanızda sakınca yoksa paylaşır mısınız teşekkürler.