Adata SU700 Test Sonuçları

hakan_b

Hectopat
Merhaba, 10 gün önce topladığım sistemime bugün SSD testi yaptım ve ilk testte değerler normal gözüküyordu (IOPS değeri hariç), sonra CrystalDiskMark 32 bit ile test ettiğimi farkettim, CrystalDiskMark 64 bit ile test ettim 2-3 defa ve hepsinde yazma hızım çok düşük çıkıyor, yapabileceğim farklı birşey var mı yoksa iade mi etmeliyim?

Şu ilk yaptığım CrystalDiskMark 32 bit test sonucu, değerler güzel gözüküyordu ama IOPS değeri düşük çıktı (kırmızı okla belirttiğim kısım) ve tekrar test edeyim dedim, diğer testlerimde hep düşük değerler aldım yazma hızı için.
ssd321.png

Şunlarda CrystalDiskMark 64 bit testlerim, hep düşük çıkıyor yazma hızı:
ssd642.png ssd643.png

Ayrıca 32 bit olan ile tekrar test ettiğimde de ilk testimdeki yazma hızını hiçbir şekilde alamadım birdaha, hep 100 küsürlerde çıkıyor sonuçlar.

Anakartım MSI B350M Mortar, şu linkteki On-Board PIDE/SATA Drivers'ı indirmem mi gerekiyor acaba?

Destek: B350M MORTAR | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye

Son düzenleme:
Birkaç saat içerisinde sürücüyü de güncelleyip test sonuçlarını paylaşacağım.
Sürücüyü güncelleyemedim windows zaten güncellemiş sanırım:
x.png

ATTO Disk Benchmark sonuçları şu şekilde:
ssdtest.png
Güncelleme: Az önce yatmadan birdaha test edeyim dedim ve değerler bu sefer yüksek çıktı:

ssd644.png
Sonuçların bazen düşük bazen yüksek çıkması normal mi? Ara ara test ediyorum hala, yazma hızı bazen 100 küsür bazen 500 küsür çıkıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı