Çözüldü Adata SX6000 PRO 512GB anormal derecede düşük yazma hızı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Merhaba arkadaşlar.

Adata SX6000 PRO 512GB M2 SSD'm var. SX6000'in 256GB versiyonlarının kronik sorunlu olduğunu duymuştum ama 512GB olanda sorun yok diye biliyorum.

İlk önce markanın vaat ettiği hızları paylaşayım (Bir tık düşük olabilir, biliyorum ama benimki 1000 tık )

Okuma: 2100MB/sn Yazma 1400MB/sn

Benim değerlerim:

İkisi de çok düşük ama yazma hızı HDD'ler ile kapışıyor.

Gerekli bilgiler:

Anakart: B450 Aorus Elite. M2 SSD soğutucusu takılı.

Windows 10 Pro 64 bit (M2'ya kurulu)

C diski olur kendisi.

Windows gayet hızlı açılıyor. Programlar da keza öyle. Gözle görülür bir düşüş yok.
Render performansı dışında, işlemci bile doğru düzgün kullanamıyor kendini.

İlk aldığımda sorun yoktu. Yardımcı olur musunuz?

Teşekkür ederim.

Çözüm

Bilgisayarı kapattıktan sonra M.2’yi çıkartarak her iki tarafında altın uçlarını hafifçe silgi ile siler misiniz? Silgi tozu kalmasın mümkünse. Sonra bir daha deneyin.
@SunSet Gerekli ayarları yaptım ama pek bir etkisi olmadı, yine de sağ olun.
@MoonDrag
Firmware Update'i yaptığımda zaten güncel dedi, demek ki son sürüm iken almışım. Bu sorunu başka nasıl çözebilirim? SSD arızalı mıdır?

Yardımlarınız için sağ olun.

Bilgisayarı kapattıktan sonra M.2’yi çıkartarak her iki tarafında altın uçlarını hafifçe silgi ile siler misiniz? Silgi tozu kalmasın mümkünse. Sonra bir daha deneyin.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…