Adata SX6000PNP SSD ısınma sorunu

sinansatilmis

Centipat
MSI GP62M 7RDX laptopuma sonradan harici olarak eklediğim SSD normal açılışta sıkınıt yapmazken R6 oynarken 98 dereceye kadar çıkıyor. Oyun kapalı olmasına rağma şu anda bile 87 derecelerde geziyor ve takılmalar oluyor.

Ekran Görüntüsü (16).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ssden iki tane var normalde biri laptopta(termal bansız) diğeri masaüstünde(termal bantlı). Masaüstünde olan ssd ısınmıyor fakat laptoptaki 100 dereceyi gördüğü falan oluyor.Termal bandı takılı değil onun etkisi olur mu acaba diye düşünüp ikisini değiştirdik yine bir şey değişmedi.Başka bir öneriniz var mı ?

Aynı ssd'den bende 2 adet var. Bırakın oyun oynamayı en ağır yazım işlemleri sonrası bile ısı en fazla 65 dereceyi görüyor. Tabi masaüstü pc kullanıyorum. Kasamın iç soğutması iyi onun da etkisi olabilir ama oyun oynarken 90 dereceyi görmesi yinede çok fazla. Servise gönderin derim.

Hocam bende aynı model SDD'den aldım Lenovo Legion Y520 kullanıyorum ve tamamen aynı sorunu yaşıyoruz. Boş dururken bile 85 - 87 derecelerde geziniyor. Bilgisayarı ilk açtığımda 35'den başlayıp 2 dk içerisinde 87'e ulaşıyor sıcaklık çok hızlı bir şekilde. Isındığı için de zaten hiç vaat ettiği hızlara ulaşamıyor. Sanırım kronik bir problem var çözüm bulabildiniz mi? İade mi edeyim aldığım yere Adata ile mi iletişim kurayım bilemedim. Birlikte hareket edebiliriz eğer isterseniz.

Dosya Ekleri

• 424652e1-51d2-49dc-b7f2-d15dafedde1c.jpeg
    424652e1-51d2-49dc-b7f2-d15dafedde1c.jpeg
    160,4 KB · Görüntüleme: 61
Hocam bende aynı model SDD'den aldım Lenovo Legion Y520 kullanıyorum ve tamamen aynı sorunu yaşıyoruz. Boş dururken bile 85 - 87 derecelerde geziniyor. Bilgisayarı ilk açtığımda 35'den başlayıp 2 dk içerisinde 87'e ulaşıyor sıcaklık çok hızlı bir şekilde. Isındığı için de zaten hiç vaat ettiği hızlara ulaşamıyor. Sanırım kronik bir problem var çözüm bulabildiniz mi? İade mi edeyim aldığım yere Adata ile mi iletişim kurayım bilemedim. Birlikte hareket edebiliriz eğer isterseniz.

Ben termal bant alarak çözdüm .Bant olduğu halde devam ediyorsa ADATA ile iletişim kur bence

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı