Adata SX6800 SSD BIOS'ta gözüküyor fakat Windows'da yok

Dart_Maul

Hectopat
Merhaba, arkadaşlar yeni bir SSD aldım. Anakartım Gigabyte B450M S2H SSD Adata SX6800 Lite başlıkta belirttiğim gibi BIOS üzerinde SSD var. Windows üzerinde gözükmüyor- aygıt yöneticisinde var fakat disk yönetimi penceresinde yok. Format atıp o SSD'ye geçmek istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

SSD ilk aldığınızda yeni bir birim oluşturmadan kullanılamaz be bu bilgisayar kısmında görünmez siz eğer sisteminiz uefi ise uefi bir usb windows belleği oluşturup formata başlayın ssd format esnasında görülecektir.

UEFI bir flash bellek oluşturup format kısmına girdiğimde sadece eski HDD mi görüyorum yeni M.2 ssdm maalesef görünmüyor yeni kısmı kapalı HDD'yi çıkarıp sadece SSD ile çalıştırmayı denedim fakat sorun hala aynı format kısmında hala gözükmüyor.

Paragon Partition Manager programını yükleyin bir de oradan bakın eğer gözükmüyorsa bağlantıları kontrol edin eğer yoksa SSD arızalı olabilir. Yalnız bağlantıları kontrol ederken cihazın gücünü kesin.

Paragon Partition Manager programını yükleyin bir de oradan bakın eğer gözükmüyorsa bağlantıları kontrol edin eğer yoksa SSD arızalı olabilir. Yalnız bağlantıları kontrol ederken cihazın gücünü kesin.

Dediğiniz programı yükleyip kurdum ve programa giriş yaptım ama flash bellek ve eski hddm dışında gözüken bir şey yok SSD'nin bağlantıları tamamen düzgün BIOS'ta gözüküyor ve Windows'un aygıt yöneticisi kısmında da gözüküyor fakat disk yönetimi format atma ekranı ve dediğiniz programda çıkmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00