Adata XPG 16 GB Gammix RAM sorunlu mu?

Tiwelen

Centipat
RAM'lar bana ileride herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Adata'ın SSD lerinde oluşan sorun yüzünden almaktan vazgeçmek üzeriyim ama fiyatı olarak uygun ve özellikleri iyi olduğu için almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'lar bana ileride herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Adata'ın SSD lerinde oluşan sorun yüzünden almaktan vazgeçmek üzeriyim ama fiyatı olarak uygun ve özellikleri iyi olduğu için almak istiyorum.
RAM'ler tak çalıştır cihazlardır yani ya çalışır ya da çalışmaz. Anca anakart ile uyumsuz olabilir ama bu RAM'de o da mümkün değil çünkü tüm anakartlar ile uyumlu.

Bende 8x2 16 GB 3000 MHZ var sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Dikkat etmen gereken önemli nokta anakart ile uyumlu olmasıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı