UgurAkcay Centipat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Merhabalar, baslikta belirttigim RAM'lere sahibim ve hiçbir sekilde renkleri degistiremiyorum. Kendi uygulamasi ve anakartin yazilimi ile de. Anakartim: ASUS TUF Gaming Z370 PLUS Yardimci olursaniz sevinirim.
Merhabalar, baslikta belirttigim RAM'lere sahibim ve hiçbir sekilde renkleri degistiremiyorum. Kendi uygulamasi ve anakartin yazilimi ile de. Anakartim: ASUS TUF Gaming Z370 PLUS Yardimci olursaniz sevinirim.
Recai Cbn Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 138 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2020 #2 Aura Sync. Gibi uygulamalarla rengin değişeceğini düşünmüyorum zaten Adata'nın sitesinden arama yap belki driver ve uygulaması vardır. Artı 0 Eksi
Aura Sync. Gibi uygulamalarla rengin değişeceğini düşünmüyorum zaten Adata'nın sitesinden arama yap belki driver ve uygulaması vardır.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 30 Aralık 2020 #3 AURA Sync ile eşleştir RAM' i. Artı 0 Eksi
İBRANEZYA Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 30 Aralık 2020 #4 Şu link Şu link işinizi görecektir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS UgurAkcay Centipat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #5 296822 dedi: Aura Sync ile eşleştir RAM'i. Genişletmek için tıkla... Aura Sync RAM'leri gormuyor ayni sekilde sitesinden indirdigim yazilimda. İBRANEZYA dedi: Şu link Şu link işinizi görecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu yazilimda gormuyor maalesef hata veriyor format bile attim fayda yok. Artı 0 Eksi
296822 dedi: Aura Sync ile eşleştir RAM'i. Genişletmek için tıkla... Aura Sync RAM'leri gormuyor ayni sekilde sitesinden indirdigim yazilimda. İBRANEZYA dedi: Şu link Şu link işinizi görecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu yazilimda gormuyor maalesef hata veriyor format bile attim fayda yok.