DDR5 RAM'lar ile beraber Single-Dual channel arasında ki farklar azalmaya başlamasıyla tekli 32 GB bellekte artık bir seçenek olarak değerlendirebilir. 2x32'de bir seçenek ancak çoğu durumda overkill olur eğer Premiere Pro ile haşır neşir değilseniz.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Bu daha iyi bir seçenek olabilir, çip konusunda araştırdım ancak pek bir şey bulamadım XPG 6000 CL40 ürününde SK Hynix var ancak CL30 için aynısını da söyleyebilir miyim bilemem.
Hocam o fiyatlara bakmayın siz karaborsa ürün onlar bu yüzden yanıltıcı hangi çip kullanıldığı önemli ama yine de iyi fiyat. Geçen gün G.Skill trident Silver 6400MHz CL32 RAM aldım benim AMD sistem için dün gece ayarlayana kadar imanım gevredi. DDR5 RAM'ler artıyor hızlanıyor gecikmeleri düşüyor fakat anakart engeline takılıyorlar. 64 GB. RAM kullanmak isteyenler mutlaka 32x2 paket alsınlar 16x4'ten kesinlikle kaçın
Hocam o fiyatlara bakmayın siz karaborsa ürün onlar bu yüzden yanıltıcı hangi çip kullanıldığı önemli ama yine de iyi fiyat. Geçen gün G.Skill trident Silver 6400MHz CL32 RAM aldım benim AMD sistem için dün gece ayarlayana kadar imanım gevredi. DDR5 RAM'ler artıyor hızlanıyor gecikmeleri düşüyor fakat anakart engeline takılıyorlar. 64 GB. RAM kullanmak isteyenler mutlaka 32x2 paket alsınlar 16x4'ten kesinlikle kaçın