W WaIter White Decapat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 19 Aralık 2020 #11 HABAR dedi: D41'de Hynix M-Die çipleri kullanılıyor. Eki Görüntüle 789889 D50 de Micron E-die kullanıyor olması lazım. Bu durumda D50 almak daha mantıklı görünüyor. Işıklı olması şart mı? Genişletmek için tıkla... Kasa içi ışıklandırmaya önem verdiğim için ışıklandırma olursa daha iyi olur.
HABAR dedi: D41'de Hynix M-Die çipleri kullanılıyor. Eki Görüntüle 789889 D50 de Micron E-die kullanıyor olması lazım. Bu durumda D50 almak daha mantıklı görünüyor. Işıklı olması şart mı? Genişletmek için tıkla... Kasa içi ışıklandırmaya önem verdiğim için ışıklandırma olursa daha iyi olur.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #12 @HABAR hocam, ona dikkat edildiğini fark ettim yoksa GSKILL SniperX gelmişti aklıma. RGB olmayan ama hoş duran bir yapısı var.
@HABAR hocam, ona dikkat edildiğini fark ettim yoksa GSKILL SniperX gelmişti aklıma. RGB olmayan ama hoş duran bir yapısı var.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #13 WaIter White dedi: Kasa içi ışıklandırmaya önem verdiğim için ışıklandırma olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, D50 hız aşırtma performansı bakımından daha iyi.
WaIter White dedi: Kasa içi ışıklandırmaya önem verdiğim için ışıklandırma olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, D50 hız aşırtma performansı bakımından daha iyi.
W WaIter White Decapat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 19 Aralık 2020 #14 HABAR dedi: Dediğim gibi, D50 hız aşırtma performansı bakımından daha iyi. Genişletmek için tıkla... Peki hocam çok teşekkür ederim. D50’yi sipariş ediyorum.
HABAR dedi: Dediğim gibi, D50 hız aşırtma performansı bakımından daha iyi. Genişletmek için tıkla... Peki hocam çok teşekkür ederim. D50’yi sipariş ediyorum.