Adata XPG Spectrix D80 RGB 5531 MHz'i Gördü

AuI6qWtb5UAVcgQF.jpg

Sıvı nitrojen kullanılarak yapılan testte 5531MHz'i görmüş.

Kaynak.

Biz nasıl sıvı soğutma koyacağız diye düşünürken adamlar eğlence olsun diye sıvı nitrojen kullanarak RAM test ediyorlar vay anasını...

Aslında sıvı nitrojen kullanılarak overclock yapılan RAM kullanıcı için pek fazla bir sey ifade etmez. Çünkü kaç kişi sıvı nitrojen kullanıyor ki? Diğer RAM üreticileri de sıvı nitrojenle soğutarak kaç MHz değerine ulaşıyor onlarıda görmek lazım. Bir de bu stabil çalışıyor mu bilemiyorum açıkcası kullanım ömrü de var işin içinde kısacası benim için pek bir şey ifade etmiyor bu tür testler tabi müşteri olarak. Diğer yandan teknolojiyi seven ve takip eden biri olarak gerçekten güzel bir değer, uğraşmış yapmışlar tebrik ediyorum. :)

RAM konusunda Adata bilindik Corsair, Kingston, Gskill yanında rahatlıkla tavsiye edilebilecek markalardan biri olduğunu düşünüyorum. Bu sektörde aslında yıllardan beri varlar ama dikkatimi çeken şey özellikle son iki yıldır yukarı yükselen bir ivme yakalamalarıdır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı