Ahmet İnanoğlu
Decipat
Şu Adata uygulamasında Smart details diye bir bölüm var. Bir bakim dedim. Alt alta bir sürü şey çıktı. Sorun mu var M.2 SSD'de?
Vallaha arkadaş aldı alalı ağız tadıyla kullanamadı bilgisayarı.Kral yanlış anlamada çok takıntılı birisin galiba.
Hocam aynn öyle.Şu xpg spectrix uygulması için sisteme reset atacaktım bios yükleme ekranından sonra orda kaldı ve görüntü kesti,sonra cpu led yandı.Aklıma bios düşürmekten başka bir şey gelmiyor.Ya o xpg uygulaması çakışma yaptı ya da bir arkadaşta bu sorundan çekiyordu,benle aynı anakarta sahip o da.İşlemciside aynı.3 kere tekrar başlattım.3. de bu dediğim olay oldu.Şu 3.nesil ryzen destekli bioslar çok kafamı ağrıttıVallaha arkadaş aldı alalı ağız tadıyla kullanamadı bilgisayarı.![]()
yok hocam bu biosta bir sorun var.Bir arkadaştada vardı bu sorun.Sistem bir güncelleme yaptıktan sonra yeniden açmak istediğinde çoğunlukla yaşıyormuş bu problemi.Benim biraz önce yaşadığımda aynı sorunVallaha arkadaş aldı alalı ağız tadıyla kullanamadı bilgisayarı.![]()
Buyrun değerler;CrystalDiskMark ile test edip sonuçlarına bir bak. Ayrıca sıcak sıcak açılmış başka bir başlık daha var. Onu da kontrol edebilirsin.
XPG Spectrix S40G 512 GB SSD hız değerleri
Selam dostlar, şu sıralar CS:GO'da aşırı FPS düşmesilar yiyorum bunun sebebinin ekran kartından olduğunu düşünmüyorum çünkü ekran kartıyla ilgili her türlü yöntemi denedim ve en sonunda SSD sorun olup olmadığını merak ettim. 512 GB'lık SSD'de sadece 80 GB'lık bir depolama alanı kaldı, sizce...www.technopat.net
Şu mflash yöntemi için usb yi rufustan mbr olarak biçimlendirdim.Fat 32 formatında.İkonu böyle gözüküyor.İçerisindede msi bios dosyası haricinde bir şeyler var.Sorun yapar mı bu?Vallaha arkadaş aldı alalı ağız tadıyla kullanamadı bilgisayarı.![]()
Vallaha arkadaş aldı alalı ağız tadıyla kullanamadı bilgisayarı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.