Adata XPG Spectrix S40G Smart Details

Yer
İstanbul/Ataşehir
Şu Adata uygulamasında Smart details diye bir bölüm var. Bir bakim dedim. Alt alta bir sürü şey çıktı. Sorun mu var M.2 SSD'de?

spectrix.png

xpg.png

CrystalDiskMark ile test edip sonuçlarına bir bak. Ayrıca sıcak sıcak açılmış başka bir başlık daha var. Onu da kontrol edebilirsin.

Vallaha arkadaş aldı alalı ağız tadıyla kullanamadı bilgisayarı. 😊
Hocam aynn öyle.Şu xpg spectrix uygulması için sisteme reset atacaktım bios yükleme ekranından sonra orda kaldı ve görüntü kesti,sonra cpu led yandı.Aklıma bios düşürmekten başka bir şey gelmiyor.Ya o xpg uygulaması çakışma yaptı ya da bir arkadaşta bu sorundan çekiyordu,benle aynı anakarta sahip o da.İşlemciside aynı.3 kere tekrar başlattım.3. de bu dediğim olay oldu.Şu 3.nesil ryzen destekli bioslar çok kafamı ağrıttı
yok hocam bu biosta bir sorun var.Bir arkadaştada vardı bu sorun.Sistem bir güncelleme yaptıktan sonra yeniden açmak istediğinde çoğunlukla yaşıyormuş bu problemi.Benim biraz önce yaşadığımda aynı sorun
CrystalDiskMark ile test edip sonuçlarına bir bak. Ayrıca sıcak sıcak açılmış başka bir başlık daha var. Onu da kontrol edebilirsin.
Buyrun değerler;
Screenshot_20200222-225049_Gallery.jpg

Şu mflash yöntemi için usb yi rufustan mbr olarak biçimlendirdim.Fat 32 formatında.İkonu böyle gözüküyor.İçerisindede msi bios dosyası haricinde bir şeyler var.Sorun yapar mı bu?
Screenshot_20200222-230914_Gallery.jpg
Screenshot_20200222-230911_Gallery.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200222-225036_Gallery.jpg
    Screenshot_20200222-225036_Gallery.jpg
    163,1 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı