Adata XPG SX6000 Pro NVMe SSD Çeyrek Hızda Çalışıyor

Windows 10 Pro 21H2.
Bunu 20H1'e düşürmeyi dener misin? Çünkü bende de bu diskin abisi olan SX8100 var ve Windows sürümümü yükselttikten sonra aldığım okuma-yazma düşük çıkmıştı.

ISO dosyasını dün USB'ye yazdırıp kurdum Windows'u. Windows indirirken en güncel sürümlerden birini indirmiş olabilir.
Bahsettiğiniz işlemi yapabilmem mümkün mü?
Buradan yapabilirsin.

333.png

Bu testi yaklaşık 20 defa yaptım. Bazen bilgisayarı kapattım açtım denedim. Bazen yeniden başlat yaptım denedim. Sağlıklı bir test olması adına tüm programları kapayarak test etmeye çalıştım. Arka planda çalışan, bilgisayarı yoran bir Windows uygulaması ya da Update benzeri bir şeye de rastlamadım ve kontrol ettim. 20 sefer denemenin 2 tanesi bu şekilde, olması gerektiği gibi çıktı. Geri kalan 18'i konudaki ilk mesajım gibi. Sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı onu bile anlayamadım. Sorunun daha en başındayım.

Eki Görüntüle 1260653

Bu testi yaklaşık 20 defa yaptım. Bazen bilgisayarı kapattım açtım denedim. Bazen yeniden başlat yaptım denedim. Sağlıklı bir test olması adına tüm programları kapayarak test etmeye çalıştım. Arka planda çalışan, bilgisayarı yoran bir Windows uygulaması ya da Update benzeri bir şeye de rastlamadım ve kontrol ettim. 20 sefer denemenin 2 tanesi bu şekilde, olması gerektiği gibi çıktı. Geri kalan 18'i konudaki ilk mesajım gibi. Sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı onu bile anlayamadım. Sorunun daha en başındayım.

Atto ile test yapıp atar mısınız?

Tekrardan test yaptım, sonuçlar bunlar.

Eki Görüntüle 1260695Eki Görüntüle 1260698Eki Görüntüle 1260696Eki Görüntüle 1260697

Arkadaşlar şöyle de tuhaf bir konu var.
Videolarda gözüken SSD YouTube videolarında şu görseldeki gibi.

Eki Görüntüle 1260704

Bana gelen SSD şöyle.

Eki Görüntüle 1260709

Orada 4 tane siyah yapıdan olması gerekirken 2 tane var gözüküyor. Diğer ikisini satıcı mı çaldı? Anlayamadım.
Diğer ikisi arka yüzdedir ama üzerinde garanti etiketi olduğu için göremiyorsun.

Tekrardan test yaptım, sonuçlar bunlar.

Eki Görüntüle 1260695Eki Görüntüle 1260698Eki Görüntüle 1260696Eki Görüntüle 1260697

Arkadaşlar şöyle de tuhaf bir konu var.
Videolarda gözüken SSD YouTube videolarında şu görseldeki gibi.

Eki Görüntüle 1260704

Bana gelen SSD şöyle.

Eki Görüntüle 1260709

Orada 4 tane siyah yapıdan olması gerekirken 2 tane var gözüküyor. Diğer ikisini satıcı mı çaldı? Anlayamadım.

Orada eksik olma sebebi o boşluklar dolduğu hali yani 1TB versiyonu olarak satılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı