Adata XPG SX6000 Pro Yavaş Ön Yükleme

onur1271

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Monster Tulpar T5 v17.1 kullanıcısıyım. PC açıldıktan sonra 25-30 saniye aralığında masaüstüne ulaşabiliyorum. Sistemde 256 GB XPG SX6000 Pro M.2 SSD PCI-e 3.0 X4 (Okuma: 2100 MB/s - Yazma: 1200 MB/s) takılıdır.
Windows sürümü Monster'ın tercih ettiği şekilde 1809 da bırakılmıştır. CrystalDiskMark sonuçlarınıda ekte veriyorum. Windows yeni sıfırlandı SSD içerisinde herhangi bir yazılım kurulu değil Windows haricinde. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adata SSD Tool Box indirip SSD'nin sağlık değerlerine bak. Ayrıca Secure Erase işlemini de deneyebilirsin.

Alacak arkadaşlara sesleniyorum. SSD'de bir sıkıntı bulunmamaktadır. Ben masaüstüne 8 saniye gibi bir sürede ulaşıyorum. Sizin sata portunuz veya chipset sürücünüz güncel olmayabilir. Ayrıca test ettim ve doğru sonuç veriyor. Alacak kişiler alabilir. Daha yapmayı bilmeden SSD alıyorsunuz ve markayı kötülüyorsunuz. Bakınız;

Öncelikle merhaba. Birincisi SSD ilk defa kullanmıyorum. Daha öncede MSI GS70 kullanıyordum ve onda da SSD bulunuyordu. İkincisi, okurken biraz kafanız dolu olsa gerek, uzunca yazımın sonundaki yardımlarınızı bekliyorum kısmını görememişsiniz. Gerçekten okuduğunuzdan bir kötüleme çıkarmış olamazsınız diye düşünüyorum. Yinede "yardım talebime" bir şekilde katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…