Aday olsa kime oy verirsiniz?

Öncelik mansur ve Ekrem. Fakat bu ikisi olmazsa mecbur kim aday çıkarsa ona vereceğiz. Çünkü bu seçimi çıkacak aday değil biz kazanacağız bu bizim seçimimiz. Oy vermezsek seçimi aday değil biz kaybederiz. Gereksiz caz yapmaya gerek yok 20 yıldır AKP'ye oy verirken sesiniz çıkmıyordu. (kk aday olursa oy vermem diyenlere)

Öncelik mansur ve Ekrem. Fakat bu ikisi olmazsa mecbur kim aday çıkarsa ona vereceğiz. Çünkü bu seçimi çıkacak aday değil biz kazanacağız bu bizim seçimimiz. Oy vermezsek seçimi aday değil biz kaybederiz. Gereksiz caz yapmaya gerek yok 20 yıldır AKP'ye oy verirken sesiniz çıkmıyordu. (kk aday olursa oy vermem diyenlere)
Kim aday çıkarsa derken bir sürü aday var zaten? Onlar size uymuyor mu?

Ben hep diyorum, veremi gösterip sıtmaya razı edilmeye yani öğretilmiş çaresizliğe mahkum edilmeye çalışıyoruz. Türk halkı olarak bize sunulanı değil çoğunluğun istediğini aday olarak görmek hakkımız. Daha önce Muharrem İnce'ye oy verdim fakat süreci yönetmeyi bence beceremedi, gönlümden bu seçimde geçen Mansur Yavaş, ancak oda aday olmama konusunda ısrarcı. Eğer ki seçimde karşımıza aday olarak parti içinde koltuk sevdalısı bir demokrat dede koyarlarsa sandığa gitmeyi bile düşünmüyorum.

Kim aday çıkarsa derken bir sürü aday var zaten? Onlar size uymuyor mu?

2. tur olarak diyorum. İlk tur zafere vereceğim mesela.

Ben hep diyorum, veremi gösterip sıtmaya razı edilmeye yani öğretilmiş çaresizliğe mahkum edilmeye çalışıyoruz. Türk halkı olarak bize sunulanı değil çoğunluğun istediğini aday olarak görmek hakkımız. Daha önce Muharrem İnce'ye oy verdim fakat süreci yönetmeyi bence beceremedi, gönlümden bu seçimde geçen Mansur Yavaş, ancak oda aday olmama konusunda ısrarcı. Eğer ki seçimde karşımıza aday olarak parti içinde koltuk sevdalısı bir demokrat dede koyarlarsa sandığa gitmeyi bile düşünmüyorum.

Gelecek hiçbir iktidar AKP kadar kötü olamaz emin ol.

Gelecek hiçbir iktidar AKP kadar kötü olamaz emin ol.

6'lı gün masamız bu kafayla giderse gelecek başka bir iktidar olmayacak. Malum şahıs nasıl iktidara geldi, döneminde oy veren kesim için muhtemelen en iyi tercih gibi duruyordu ve kim gelirse gelsin diyerek oyu verdiler. Geldiğimiz noktada ise nasıl bir felakete dönüştü görüyoruz. Ben malum şahsa oy verene de alternatif partilere oy verenlere de saygı duyuyorum. Kimseyi verdiği yada vermediği oy için eleştirmeye hakkımız yok. Benim görüşüm bu, kimseye de beğendirmek zorunda değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı