Aday olsa kime oy verirsiniz?

İktidar hariç muhalefetten aday olarak en güçlü oy potansiyeli kimse kazanması için ona vereceğim. İsterse tuvalet terliğini çıkarsınlar aday olarak şu saatten sonra hiç fark etmez artık değişmesi gerekiyor bir şeylerin ve yeni gelecek kişi kim olursa olsun şu an ülkenin bulunduğu durumu istese bile daha kötüye de götüremez mevcut iktidardan.

Kesinlikle katılıyorum 365 gün 7/24 nasıl daha kötü olabiliriz? Diye düşünseler bile asla hiçbir iktidar bu ülkeyi AKP'den daha kötü yönetemez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pusulaya uygulanacak tarife.
6'lı masa kimi çıkartırsa artık ona mecbur.

Muharrem başkan tabii ki de.

Bence hepimiz muharrem başkana verelim şu an sosyal medyada da büyük bir oy kazanıyor.

Hocam oy bölmenin bir anlamı yok muharremi bende severim ancak oy toplayamaz rakipleri çok güçlü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pusulaya uygulanacak tarife.
6'lı masa kimi çıkartırsa artık ona mecbur.

Hocam oy bölmenin bir anlamı yok muharremi bende severim ancak oy toplayamaz rakipleri çok güçlü.

Tam tersi 6'lı masa oyları bölecek bence çünkü muharrem inceyi bilen çok iyi biliyor CHP'ten de bence adam gibi vaat veren yok güven verende yani insanlar muharrem inceye daha yakın seçime kadar daha da çok oy kazanacağını düşünüyorum sosyal medyada şu an sadece muharrem incenin videoları dönüyor eleştiri için Erdoğan'ın bir de umit ozdağın da var diğerlerini göremiyoruz yani.
Ben şahsen ümit ozdağ muharrem ince ve cem uzanın birleşmesini istiyorum çok iyi olur cem uzan gibi zeki bir adam mesela ekonomiyi kısa sürede düzeltebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı