Rehber ADB Kurulum ve Kullanım Rehberi

Aynen Linux için yazılım kurmaya gerek yok, direk algılıyor ve özel bunun için Linux var. USB'i Linux'a al tamamdır. Windows 10 bazı cihazların yazılımını kuramıyor veya görmüyor en güzeli Linux ile çözmüştüm. VM ile yapıyorum bu işleri Win'de olmayınca.

Çok güzel anlatmışsın ADB komutları sorunsuz çok iyi çalışıyor ama fastboot komutlarında bir deneyim dedim açıkmı diye sorunla karşılaştım önce adv reboot Bootloader ile fastboota geçtim ardından fastboot OEM device-info kullandım sadece bu komutile olmuyor fastboot OEM unlock yazınca da oluyor < waiting for any device > diye bir hata alıyorum yardımcı olursanız mutlu olurum.

Telefon vestel venus E4.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    18,4 KB · Görüntüleme: 116
Uygulamanın orijinal sitesini paylaşabilir misiniz? Ben baktım ama çok fazla site çıktı ve hangisi orijinal sitesi tam bilemedim. Open Source bir yazılım ise bende Google uygulamalarından kurtulmak istiyorum ama güvenli olup olmadığına bir bakmam lazım .

Linux'ta terminali açıp kullanmaya başlayabilirsiniz hiçbir şey yüklemeye gerek yok sadece telefondan USB hata ayıklamasını açın.

Linux'ta terminali açıp kullanmaya başlayabilirsiniz hiçbir şey yüklemeye gerek yok sadece telefondan USB hata ayıklamasını açın.

Peki bunu kullanmanın ne gibi zararı olabilir? Herhangi bir bilgilendirme vb. yazı biliyorsanız ve paylaşırsanız sevinirim. IPhone'dan Android'e yeni geçtim ve Google'dan az da olsa kurtulmak istiyorum. Mesela Instagram, Facebook vb. sosyal medyaları da kaldıramıyorum.

Elimde 1 telefon var Fast boot mode da PC USB tanınmadı diyor nasıl hard reset atabilirim.

Merhabalar Samsung A52s modelini kullanmaktayım söylediğiniz gibi işlemleri yapmaya çalıştım ne yazık ki başarılı olamadım telefonum "unauthorized (yetkisiz)" olduğunu söylüyor. Geliştirici ayarlardan USB ayıklamayı çalıştırdım ve telefonuma reset attım ama sorun halen düzelmedi bu sorunu nasıl aşabilirim Samsung Free gibi uygulamarı kaldırmak istiyorum ama telefonum izin vermiyor da.

@mburaktekin @Kerem00 @277015

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…