Rehber ADB Kurulum ve Kullanım Rehberi

Telefonun ekran kilidi acikken o komudu yazin ve ekrana uyari gelmesini bekleyin. Daha sonra izin verin ve komutu tekrar girin.

Hocam telefon Bloatware'larını silmek için kullanılır mı? Cihazım Samsung S10+.
Ayrıca ADB uninstall - paket_ismi. Uzantıyı pek anlamadım, o silmeyle alakalı değil mi? Verileri vs. nasıl koruyor?

Hocam telefon Bloatware'larını silmek için kullanılır mı? Cihazım Samsung S10+.
Ayrıca ADB uninstall - paket_ismi. Uzantıyı pek anlamadım, o silmeyle alakalı değil mi? Verileri vs. nasıl koruyor?

Kullanılır. Benim oradan anladığım mesela siz bir uygulamayı siliyorsunuz ama verileri kalıyor. Veri dediğim de o uygulamaya ait hesaplar vb. Ben uygulama kaldırmak için ilk öncelikle ADB Shell yazıyorum daha sonrasında "pm uninstall -k --user 0 uygulamapaketadı" komutunu giriyorum. Package Name Viewer uygulamasını indirerek uygulama paket adlarını görebilirsiniz.

Çok sağ olun hocam. Telefonumda işgal eden şeylerden sonunda kurtulacağım!
Ama tam ne yapacağımı hala anlamadım . Uygulama silme aşamasında sadece "adb uninstall uygulamapaketismi" yazsam olur mu?

@mburaktekin hocam telefonu bilgisayara bağlayıp, USB Hata Ayıklamayı açtığımda "bütün verilerinize erişilsin mi?" tarzı bir soru sordu. 'Evet'e bastım. Uygulama telefonumu hiçbir şekilde görmedi. Hangi verilerime erişebilir?
Sonrasında aygıt yöneticisinde telefon ismi ve ünlem işareti vardı. Ne yapmam gerek?

Son düzenleme:
Sonrasında aygıt yöneticisinde telefon ismi ve ünlem işareti vardı. Ne yapmam gerek?
Sağ tıklayın, sürücüyü güncelleştir, kendi bilgisayarımda ara, elle seçmeme izin ver deyip SS atar mısınız?

Verilerinize siz komut vermedikçe erişemez, ilk önce adb penceresine "adb shell" yazın, ardından da "pm uninstall -k --user 0 uygulamapaketadı" kodunu girin. Bu kadar.

Hocam oldu sürücü, sağolun onun için. 'Install' tuşuna bastıktan sonra herhangi bir uygulama mı inecek? Fazla soru sorarak sizi rahatsız ediyorsam kusuruma bakmayın, bu tür şeylerde birilerinin yardımı daha iyi oluyor.

@mburaktekin hocam şimdi farkettim de, sürücüyü (en son yolladığınız, adb-setup-1.exe) açtığımda karşıma CMD açıldı. Onu yapmadım fakat sürücüler otomatik şekilde güncellenmişti. 'Elle Güncelle' kısmında da bulamamıştım. Ayrı olarak bunu yapmama gerek yok sanırsam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…