Rehber ADB Kurulum ve Kullanım Rehberi

Eğer normal dosyalarınız içindeki Android/data klasörünü kasdediyorsanız, adb'ye gerek yok. Cihazın dosyalar uygulamasını kullanarak istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Eğer sistemdeki klasörlerden birini kasdediyorsanız, adb shell dedikten sonra cd yazıp tab tuşuna basarak klasör/dosya seçip ilerleyebilirsiniz. Daha fazla değişiklik için terminal komutlarını araştırıp kullanabilirsiniz.

Bir çok dosya uygulamasını denedim ve yapamadım. (zarchiver, rar, dosyalarım, mixplorer gibi gibi) Uygulamalarda android/ data'yı açabiliyorum ama dosya atmaya çalıştığım zaman erişim engelledi yazıyor. Okuduğuma göre android 11'den sonra böyle olmuş. O yüzden bende adb ile yapmayı denedim.

O zaman ADB ile gideceğiniz yol: storage/emulated/0/Android/data
Başına cd koyarak gidebilirsiniz.

O zaman ADB ile gideceğiniz yol: storage/emulated/0/Android/data
Başına cd koyarak gidebilirsiniz.
Yazdım bir şey olmadı. Bir alt satıra geçti. Android/Dowloads'taki zip dosyasının içindekini taşımak için ne yazacağım?

LG V35’te Türkçe dil seçeneği yok. ADB ile Türkçeleştirme yapılabiliyor. Fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?

@184424

Sizde çalışır mı emin değilim, virüs var mıdır emin değilim fakat ben C5 Pro'ya buradna yapmıştım eskiden dil dosyasını kendiniz düzenleyerek içindeki dosyayı değiştirip aynı BAT dosyası ile yükleyebilirsiniz eğer ilginiz varsa.
c5 Pro yama

Bu şekil siteler ile settings.apk falan gibi indirdiğiniz dosya içerisindeki APK'ları decompile edin daha güvenli olsun derseniz dextojar gibi toolları deneyin ama kullanması daha zordur. Decompile ettiğiniz APK'ların içinde birer strings/string dosyası olacaktır XML olarak o dosyayı cihazınızdaki kelimelere göre düzenleyin tekrar compile edip ADB ile yükleyin muhtemelen çalışır bu şekilde.

Merhabalar, kardeşimin video izlemek için kullandığı TCL 10Plus telefon açılış ekranında takılı kaldı ve açılmıyor. Ben de TCL Mobile Upgrade uygulaması kullanarak Stok ROM yüklemek istiyorum. Ama ses ve güç tuşu bazen tepki veriyor bazen vermiyor. Download moduna girmeden kurulum yapamıyorum. ADB kullanarak denemek istedim, yapılıyor mu onu da bilmiyorum bu konulara pek hakim değilim ama cihaz açılmadığı için geliştirici moduna da alamıyorum. Ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…