ADB LG G3 D855 görmüyor

Yer
İzmir, Ataşehir
Daha fazla  
Elimde bir LG G3 D855 bir telefon var ve ADB üstünde kullanmak istiyorum sürücüleri yükledim, USB debuggingi açtım, platform Tools'u yükledim fakat bir türlü görmüyor. Ayrıca internette izlediğim videolarda kabloyu bağlayınca telefonda bir pop-up geliyor fakat benimkinde gelmiyor.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa eğer çok sevinirim.

İyi bayramlar.

Elimde bir LG G3 D855 bir telefon var ve ADB üstünde kullanmak istiyorum sürücüleri yükledim, USB debuggingi açtım, platform Tools'u yükledim fakat bir türlü görmüyor. Ayrıca internette izlediğim videolarda kabloyu bağlayınca telefonda bir pop-up geliyor fakat benimkinde gelmiyor.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa eğer çok sevinirim.

İyi bayramlar.
Geliştrirci seçeneklerini aç. Nasıl yapılacağını bilmiyorsan videoları var, izleyebilirsin.
Geliştirici seçeneklerine gir. Girdiğinde "USB hata ayıklama" diye bir şey var, onu bul. Onu bulunca onu aç. Sorunun çözülecektir.

Geliştrirci seçeneklerini aç. Nasıl yapılacağını bilmiyorsan videoları var, izleyebilirsin.
Geliştirici seçeneklerine gir. Girdiğinde "USB hata ayıklama" diye bir şey var, onu bul. Onu bulunca onu aç. Sorunun çözülecektir.

Açık zaten acaba kabloda mı sorun var data transfer kablosu değil mi? Ancak bilgisayar üzerinden erişebiliyorum telefonun depolama alanaına. Bir türlü çözemedim.

Telefonu yeniden başlatmayı dene. ADB'yi ne için kullanacaktın? Belki farklı bir şekilde yapabilme seçeneğin vardır.

Telefonun dokunmatik alt tuşları çalışmıyor ve bende iPhone X'de olduğu gibi bir bar yapmak istedim.
Bu yüzden alt tuşlar üstünü kapatıyor bende ADB ile kapatacağım. Hem telefona da çok iyi uydu.

Telefonun dokunmatik alt tuşları çalışmıyor ve bende iPhone X'de olduğu gibi bir bar yapmak istedim.
Bu yüzden alt tuşlar üstünü kapatıyor bende ADB ile kapatacağım. Hem telefona da çok iyi uydu.
Tam o dokunmatik alt tuşlarının olduğu yerde dokunmatiği mi bozuk yoksa yazılımsal bir problem mi? İkisinin de çözümü var, meraklanma :)
Alt tuşların üstünü kapatması ne demek anlamadım.

Tam o dokunmatik alt tuşlarının olduğu yerde dokunmatiği mi bozuk yoksa yazılımsal bir problem mi? İkisinin de çözümü var, meraklanma :)
Alt tuşların üstünü kapatması ne demek anlamadım.

Sorunu çözdüm USB'yi bağlayınca ptp moduna aldım. Sorun böylece çözüldü alt tuşların üstünü kapatması dediğim şey ise alt tuşlar çalışmıyor diye IPhone'daki gibi çubuk koydum ve çubuk çalışmayan dokunmatik alt tuşlar yüzünden gözükmüyordu. Bende bu şekilde bir yönteme başvurdum. Hem telefona çok yakıştı hem de daha işlevsel oldu. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Sorunu çözdüm USB'yi bağlayınca ptp moduna aldım. Sorun böylece çözüldü alt tuşların üstünü kapatması dediğim şey ise alt tuşlar çalışmıyor diye IPhone'daki gibi çubuk koydum ve çubuk çalışmayan dokunmatik alt tuşlar yüzünden gözükmüyordu. Bende bu şekilde bir yönteme başvurdum. Hem telefona çok yakıştı hem de daha işlevsel oldu. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Çözüldüğüne sevindim :) iyi kullanımlar, iyi günler dilerim. Geçmiş kurban bayramın da kutlu olsun :)
Bu arada LG'nin G3 modeli kronik sorunlu, ısınma ve mavi ekran problemi var. Bunu önlemek için telefonu geceleri kesinlikle kapat, Çözüm: LG G3 Isınma problemi

Buradaki adımları uygula, sürekli oyun oynuyorsan telefonu her 1 saatte bir 15 dakikalığına dinlenmeye bırak ya da soğutucu tak. Bunları yaparsan mavi ekran ve ısınma sorunu riski azalacaktır. Ayrıca telefona başka bir şey olursa da burada veya başka bir forumda konu açabilirsin, hatta seni takip edeceğim(yani izleyeceğim), böylelikle bir sorun olduğunda sana seve seve yardımcı olurum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı