Merhaba arkadaşlar. Telefonuma root atacaktım. Ama ADB Fastboot modundayken görmüyor telefonumu. Bu yüzden root atamadım telefonuma. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba arkadaşlar. Telefonuma root atacaktım. Ama ADB Fastboot modundayken görmüyor telefonumu. Bu yüzden root atamadım telefonuma. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Ne demek. Evrensel ADB sürücülerini yüklemeniz yeterliydi.Hemen deniyorum.
Çalıştı hocam sağ olun.
USB hata ayıklamasını açmayı unutmuşsunuzdur belki.
Ne demek. Evrensel ADB sürücülerini yüklemeniz yeterliydi.
Cihaz Samsung mu? Onlarda Fastboot yok.
Niye yokmuş Samsung Android değil mi?
Adı farklı olabilir ama Fast boot tüm Android telefonlarda olan bir şey Samsung da download mode olarak var evet ama Fast boot yok denince yanlış anlaşılabilir.
Çünkü download mode ile Fast boot aynı şey tek fark Odin ile kurulum yapıyoruz. (biraz kısıtlı) umarım demek istediğmi anlamışsınızdır saygısızlık etmek istemedim iyi günler.
Fastboot ile download mode birbirinden alakasız bir şey. 3. parti araçlar ile TWRP veya patched recovery ile fastbootd kullanılabiliyor.
Recovery: Galaxy A02 Patched Recovery (Fastbootd)
Test edildi sorunsuz. https://drive.google.com/drive/folders/1cjmSbuOitn4HFJuVnHmHnMxryZQz7R4q Fastboot driver: fastbootdriver.zipwww.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.