Çözüldü AdBlock faydalı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hızlandırır. Sayfadaki reklamı engelleyerek, onların yüklemesini keserek sayfanın hızlı yüklenmesini sağlar.
Uzantı ise reklamı engellemesi için önce tarayıcının reklamı yüklemesi gerek. Bu da aynı veri kullanımı demek. Reklam engelleyici DNS kullanırsanız tarayıcınızın reklam yüklemesini engeller, veri tasarrufu edersiniz. (Yüksek ihtimal)
 
Boş reklamlardan uzak keyifli bir internet deneyimi sunduğu için evet benim için hem çok faydalı hem de olmazsa olmazım.
 
YouTube hariç her sitede kullanıyorum. Özellikle film izlerken çok dua ediyorum AdBlock'u icat edene :).
 
AdBlocker kullanılmasına karşıyım. Ama şu şekilde: YouTube ve bloglarda özellikle AdBlocker benzeri uygulamalar kullanmak sizin emeğe saygısızlığınızı gösterir. İnternet(yasal olmayan şekilde) film izlenmesine kesinlikle karşı olmama rağmen bazı arkadaşlar reklam engelleyici kullanarak izliyorlar. O sitelerin sahipleri binlerce lira telif ödüyor ve o insanlara haksızlık ediyorsunuz(her ne kadar hırsızlık yapsalar da). AdBlocker kullanmak etik değildir aksini iddia eden Turbox fanıdır.
 
Adblocker kullanılmasına karşıyım. Ama şu şekilde: YouTube ve bloglarda özellikle adblocker benzeri uygulamalar kullanmak sizin emeğe saygısızlığınızı gösterir. İnternet(yasal olmayan şekilde) film izlenmesine kesinlikle karşı olmama rağmen bazı arkadaşlar reklam engelleyici kullanarak izliyorlar. O sitelerin sahipleri binlerce lira telif ödüyor ve o insanlara haksızlık ediyorsunuz(her ne kadar hırsızlık yapsalar da). Adblocker kullanmak etik değildir aksini iddia eden Turbox fanıdır.

Haklısın diyecektim. Ta ki şu mesaja kadar:

Aksini iddia eden Turbox fanıdır.
(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)
 

Geri
Yukarı