Adblock Korsan Kullanım Sayılmalı mı?

Çalıyorsun, etik olarak ben karar verebilirim bu arada inan bana mesleğim, aldığım eğitim gereği yaptığım işlerden biri bu zaten.
Senin derdin belli oldu. Sen de reklamlardan kazanç elde ediyorsun, kuyruk acının nedeni bu. Sen benim yaptığım işin adını ne koyarsan koy umurumda değil.
O siteyi kullanma o zaman, bu nasıl mantık ya
Kullanıp kullanmamam sana mı kaldı? Emredersin kardeşim her özgürlüğüme de sen el at.

Site sana 2 seçenek sunmuş.

Ücretsiz olarak reklamlarımı izleyerek kullan yada
Ücretini ver tepe tepe kullan.
Bunun niye duyarını yapıyorsun anlamadım. Google mağazasından kaldırsın o zaman madem gelir elde edemiyorlar.

Yasadışı kopya, korsancılıktır. Reklam engelleyiciler ile ilgisi nedir korsancılığın?
Hocam bu bir oyunu korsan indirip geliştiricinin hakkını çalmakla o videoyu yükleyen editleyen kişinin emeğini çalmakla aynı şey.

Cebindeki para kadar
Öyle bir gelirim yok, sıkıldım sizin gibi Korsan karşıtı ama bazılarına karşı insanlarla eğleneyim dedim.

Çalıyorsun, etik olarak ben karar verebilirim bu arada inan bana mesleğim, aldığım eğitim gereği yaptığım işlerden biri bu zaten.
Konuyu açma sebebi belli oldu. Kuyruk acısı.

Google bunu mağazasına koymuş güzel bir şeye neden nefretle bakıyorsunuz. Madem gelir elde edemiyorlar kaldırsınlar mağazalarından. Kim ister her 2 dakikada bir reklam çıkmasını video izlerken. Sırf duyar kasmak için gelip te AdBlocker kullanan insanla uğraşamam. AdBlocker kullandığınıza yüzde yüz eminim ama kanıtlayamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…