Adblock Korsan Kullanım Sayılmalı mı?

Ücretli üyelik getirsinler o zaman makul fiyatlara. Herkes sevdiği yerleri desteklemek için alsın.

Buradaki reklamlar için de bilgisayara geçince adblock kullanacağım. 2-3 liraya kaldırabilsek destek için alırdım.

Buraya Ekşi'den geldim yazarlığı beklememek için. Orada almıştım mesela.

Reklam aşırı rahatsız edici bir şey. Uygulamalar için müşteri sayılırız. Bizi mutlu etme odaklı olmalılar. Keyfim için girdiğim sitede keyfimi bozacak her şeyi kaldırmaya çalışırım. İşin ahlak boyutu, söz konusu reklamsa pek umrumda olmaz.

Devlet memuru gibisiniz yemin ediyorum. Ahlaki - etik yapınız işinize geldiği kadar.

Bazı şeyler ahlaki bazı şeyler değil. Bazı bahaneler pahalı ama ucuz olsun bazı bahaneler ücretli-Makul yaptılar da biz mi almadık?

Rüşvet alıyoruz deseniz tamam Azıcık mert olun be

Devlet memuru gibisiniz yemin ediyorum.
Onu Google memurları düşünsün. Benim ülkemde ücretli sevis gelene kadar hem Vanced, hem de uBlock kullanacağım ve hakkım.
Benden izinsiz beni izlemeleri de ayrı iş.

Bu arada reklam kavgasından önce Türkçe dersine ihtiyacın var.

Siteler size verdikleri hizmetlerin karşılığını reklam gelirlerinden sağlarken Adblock kullanımı ile torrent, crack oyun indirme farkını anlatabilir misiniz?

@bitwise açıklamıştı bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…