Yeni kullanmaya başladım ama hak ettiler. Pandemi döneminde evde kalmaya mecburuz diye iyice abarttılar. Videoyu açıyorsun 2 tane üst üstte rekam ortasında da 2 tane sonunda da 2 tane taplamda 10 dakikalık bir videoda 6 reklam cıkıyor. Pandemi öncesi böyle değildi. Saygılar.
Korsan kullanıyorum ve vicdanım rahat. Çünkü oyunların (ortalama bir 7. sınıf öğreencisine göre) pahalı olması benim suçum değil ama tabii ki tavsiye etmem ve sonra pişman olur muyum bir fikrim yok. Zaten korsan oynadığım oyunların bir kısmını Steam'den almayı düşünüyorum.
Adblock nasıl yüklenir biri beni aydınlatabilir mi?
Korsan kullanıyorum ve vicdanım rahat. Çünkü oyunların (ortalama bir 7. sınıf öğreencisine göre) pahalı olması benim suçum değil ama tabii ki tavsiye etmem ve sonra pişman olur muyum bir fikrim yok. Zaten korsan oynadığım oyunların bir kısmını Steam'den almayı düşünüyorum.
AdBlock nasıl yüklenir biri beni aydınlatabilir mi?
Adblock nasıl yüklenir biri beni aydınlatabilir mi?