Addison anc-59d Ses Sorunu

mertkai

Kilopat
Arkadaşlar 2 saat önce Bakırköy Bimeks'den satın aldım, eve geldim ve hemen kurdum.

Fakat inanılmaz çızırtılı ses yapıyor. Videoya da çektim lütfen yardım edin. Teknik bir sorun mu var yoksa ben yapabilir miyim? Anlamadım da geri mi götürmeliyim ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Marka: Addison Model: anc-59d

Son düzenleyen: Moderatör:
"Ucuz etin yahnisi nasıl olur" ile değiştirelim konu başlığını :)
Sunduğu özelliklere göre fiyatı biraz ucuz kaçan bir soğutucu gördüğün üzere.

Alüminyum plaka fana değiyor gördüğün üzere, alttan ittirir misin, üstten kanca takıp çektirir misin bilemem artık. Üzerine leptop koyunca sonradan yine göçer mi bilemiyorum.

Bence en iyisi sen onu iade et.
Veya iade kabul olmuyorsa değiştir.
İttir kaktır bir yere kadar BilgisayarKurdu'nun da dediği gibi.
Ürünü satın aldığın tarihten itibaren 14 gün içerisinde cayma hakkını kullanarak koşulsuz şartsız iade edebilirsin. Ürünün kutusu - içeriği ve kendisi eksiksiz, zarar görmemiş olmak zorundadır.
Anlaşmalı kargo kuruluşunun şubesine Alıcı Ödemeli olarak ürününüzü gönderip siteden iade talebinizi başlatabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı