- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
- SSD veya HDD modeli
- ADDLİNK S86 256GB
- Anakart
- B450 M
Sinerji Bilgisayar'dan 27 Aralık 2020'de hazır sistem aldım iyi fiyata parçalar da kaliteliydi 5 ocak 2021'de de teslim aldım ama şüphem vardı biraz M2 SSD hakkında hiç adını duymadığım için. Neyse dedim bu sisteme bunu koymuşlarsa biliyorlardır illaki bir şeyi. Bilgisayarım geldi, güzel güzel kullanmaya başladım. 1 ay geçti geçmedi SSD sağlığı yapayım dedim baktım ki hoop %94'e düşmüş. Sıkıntı yoktu benim için o zaman zaten bilgisayarı yeni almışım garantiyle mi uğraşacaktım keyfini çıkardım.
-Şuan 2022 senesi ve 31 temmuz, 1.5 yıl geçmiş alalı. Ssd berbat durumda şuan. Sağlık derecesini geçtim 120 130 fps aldığım oyunlarda sürekli drop yiyorum. SSD kafasına esiyor bazen bilgisayar açılmıyor WİN10 çöküyor açılırken BİOS'a atıyor falan filan. E şimdi garantiye göndermek istesem kutusu yok. Kasayla birlikte asla göndermem zaten. Bu durumu nasıl halledebilirim sizce?
Ayrıca Addlink SSD almayın, aldırmayın arkadaşlar Sinerji PC gerçekten kablolama olsun hızlı sorunsuz gönderme olsun işini iyi yapsa da sanırım bazı parçaları insanlara zorla aldırma gibi bir hedefi var..
Eki Görüntüle 1469924
-Şuan 2022 senesi ve 31 temmuz, 1.5 yıl geçmiş alalı. Ssd berbat durumda şuan. Sağlık derecesini geçtim 120 130 fps aldığım oyunlarda sürekli drop yiyorum. SSD kafasına esiyor bazen bilgisayar açılmıyor WİN10 çöküyor açılırken BİOS'a atıyor falan filan. E şimdi garantiye göndermek istesem kutusu yok. Kasayla birlikte asla göndermem zaten. Bu durumu nasıl halledebilirim sizce?
Ayrıca Addlink SSD almayın, aldırmayın arkadaşlar Sinerji PC gerçekten kablolama olsun hızlı sorunsuz gönderme olsun işini iyi yapsa da sanırım bazı parçaları insanlara zorla aldırma gibi bir hedefi var..
Eki Görüntüle 1469924