addlnProcess.exe virüs mü?

n0n3nt1ty

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
mühendis
Bilgisayarda böyle bir şey var. Fanların durduk yere çalışmasından anladım. Yüksek CPU ve RAM tüketiyor. Büyük ihtimalle Framework kullanan bir virüs. Malwarebytes ve Kaspersky ile tarattım, bir şey çıkmadı. Görevi sonlandırdığımda tekrar açılıyor. Nasıl kapatacağım? PC fena yavaşlıyor.

1632296956953.png

Bilgisayarda böyle bir şey var. Fanların durduk yere çalışmasından anladım. Yüksek CPU ve RAM tüketiyor. Büyük ihtimalle Framework kullanan bir virüs. Malwarebytes ve Kaspersky ile tarattım, bir şey çıkmadı. Görevi sonlandırdığımda tekrar açılıyor. Nasıl kapatacağım? PC fena yavaşlıyor.

Eki Görüntüle 1170973
Dostum virüs değil merak etme windowsun yazılımı görevi sonlandır dersen bir sorun olucağını düşünmüyorum

Dosyanın konumuna gidip bir kopyasını VirusTotal'e atın ve sonuçları paylaşın.

Her şey temiz gözüküyor.

Dostum virüs değil merak etme Windows'un yazılımı görevi sonlandır dersen bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Tekrar açılıyor ve uzun bir süre devam ediyor sorun ortaya çıkmadan önce internetten pek de güvenmediğim bir siteden bir dosya indirmiştim virüs olduğuna eminim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı