Adem elmasım çok büyük

Zayıf olduğum için herhalde adem elmam çok büyük. Boy 176 kilo 55 nasıl azaltırım? Dışarıda utanıyorum çıkmıyorum dışarı.
Utanacak sıkılacak bir şey yok brom kiminin burnu büyük kiminin tipi kayık tipinin boyu kısas bilmem ne. Önemli şeyler değil bunlar.
Çoğu kişi de seksi buluyor mesela erkekte belirgin adem elmasını. Kişiden kişiye değişiyor.
Sorunuza gelecek olursak yağ oranını arttırırsanız görüntüyü gizlersiniz. Boyun çevresi yağlanacağı için o kadar belli olmayacaktır.

Utanacak sıkılacak bir şey yok BROM kiminin burnu büyük kiminin tipi kayık tipinin boyu kısas bilmem ne. Önemli şeyler değil bunlar.
Çoğu kişi de seksi buluyor mesela erkekte belirgin adem elmasını. Kişiden kişiye değişiyor.
Sorunuza gelecek olursak yağ oranını arttırırsanız görüntüyü gizlersiniz. Boyun çevresi yağlanacağı için o kadar belli olmayacaktır.

Sizce kötü müdür yani böyle boyum bir de uzuyor 1.85 falan olursam iyice belirgin olur boynum uzar kilomda aynı kalır.

Ronaldo'da da var ama utanmıyor. Alışırsın bir süre sonra.

Ronaldo'da para ve kariyer var umurunda olmaz ki zaten onun zamanı yoktur takacak. Bende hiçbiri yok.

Sizce kötü müdür yani böyle boyum bir de uzuyor 1.85 falan olursam iyice belirgin olur boynum uzar kilomda aynı kalır.
Ne kötü ne iyi nötr. Ben herhangi bir yargıda bulunamıyorum dış güzelliğe. Benim için kemerli burun da aynı , düzgün burun da aynı. Jawline'lı çene de aynı , yuvarlak çene de aynı. Çekik göz de aynı , büyük göz de aynı. Gram fark etmiyor bana.

Ama boynumda böyle olması falan rahatsız ediyor belki insanlar bakıp iğreniyordur yuvarlak top gibi boynumun ortasında.

Bence güzel duruyor hocam. Boyuna estetiklik katıyor. Ayrıca hiç yuvarlak top gibi durmuyor. Hani düz aile aracı gibi olan arabalara eklenen parçalar arabayı aynı sportif arabaya benzetir ya. İşte onun gibi bir şey.

Bence güzel duruyor hocam. Boyuna estetiklik katıyor. Ayrıca hiç yuvarlak top gibi durmuyor. Hani düz aile aracı gibi olan arabalara eklenen parçalar arabayı aynı sportif arabaya benzetir ya. İşte onun gibi bir şey.

Ben kafamı aşağı eğince topa dönüyor dimdik tutunca anca öyle oluyor. 1 kez aşağı eğsem görseler herkes iğrenir diye utanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı