Instagram'da böyle bir sayfa gördüm. 50K takipçisi var ama bot olabilir tabii. Bayağı referansları falan var ama fiyatları %50 daha ucuz. Tabii ki de normalde güvenmem ama 300-400 tane referansları olunca bi' merak ettim doğrusu.
Instagram'da böyle bir sayfa gördüm. 50k takipçisi var ama bot olabilir tabii. Bayağı referansları falan var ama fiyatları %50 daha ucuz. Tabii ki de normalde güvenmem ama 300-400 tane referansları olunca bi' merak ettim doğrusu.
Instagram'da böyle bir sayfa gördüm. 50K takipçisi var ama bot olabilir tabii. Bayağı referansları falan var ama fiyatları %50 daha ucuz. Tabii ki de normalde güvenmem ama 300-400 tane referansları olunca bi' merak ettim doğrusu.
Hocam bu sayda değilde 2019'da dolandırılmış birisi olarak söylüyorum. 72K takipçisi vardı. LOL RP satıyordu ve fiyatları %30 daha ucuzdu. Binlerce referansı vardı. Adama parayı attım ve engel yedim.