YouTube AdGuard çalışmıyor

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
AdGuard, YouTube'ta çalışmıyor. Güncel AdGuard. Güncel Chrome.

1728734636324.png

Chromium tabanlı tarayıcılarda artık AdGuard'lar çalışmayacak deniliyordu. Yavaştan başlamış olma ihtimalleri var.

Firefox geçin, Chromium bataklığında kalmaya gerek yok. uBlock Origin ve diğer tüm eklentiler sorunsuz çalışıyor.
Hocam Firefox benim de beğendiğim bir tarayıcı ancak en son uBlock Origin Mozilla ile tartışmamış mıydı? Bunun sonucunda uBlock Origin Mozilla eklentilerinden kaldırıldı diye hatırlıyorum.

Edit: Pardon o olay düz uBlock için değil uBlock Origin Lite eklentisi için geçerliymiş. Normal uBlock Origin kullanılabiliyor Firefox üzerinde.

Son düzenleme:
Hocam Firefox benim de beğendiğim bir tarayıcı ancak en son uBlock Origin Mozilla ile tartışmamış mıydı? Bunun sonucunda uBlock Origin Mozilla eklentilerinden kaldırıldı diye hatırlıyorum.

Edit: Pardon o olay düz uBlock için değil uBlock Origin Lite eklentisi için geçerliymiş. Normal uBlock Origin kullanılabiliyor Firefox üzerinde.
Lite için veri akışında sorun yaşandı. Yapımcı da uğraşmak istemediği için eklentiyi kaldırdı ve tekrar incelendiğinde sorun olmadığı görüldü.

Mozilla'nın her ne kadar son zamanlardaki iş modelini beğenmesem de Google'a kıyasla çok çok daha kullanıcı dostu. Özellikle gizlilik için hardened Firefox, diğer forklardan çok daha efektif ve verimli. 2015 sonrası Edge hariç hiçbir Chromium tarayıcı kullanmadım. Çevremdeki herkesi de Firefox'a geçirmeye çalışıyorum. Reklam ve gizlilik katili iş modelini odak noktası yapan hiçbir firmanın hiçbir ürününü kullanmaya niyetim yok.

Hepinize teşekkürler. Hala aynı AdGuard, şu an reklam gelmiyor. Bir daha olursa uBlock Origin ya da düzelmezse uBlock Origin Lite kuracağım, Chrome'dan çıkmayı düşünmüyorum çünkü Firefox bana daha yavaş geliyor ve alışamıyorum, kayıtlı şifrelerim ve senkronizasyonum var, Firefox'da da yapabileceğimi ve aktarabileceğimi biliyorum ama bir süre daha kalmak istiyorum. Aynı şekilde AdGuard'ı da yıllardır kullanıyorum, bence reklamlar hala çıkarsa onlar da bir çözüm bulurlar ya da buldular mı anlamadım bende çıkmıyor artık, diğer sitelerde de çıkmıyor.

Zen browser kullan gerçkten iyi

Bu yeni ve ilk defa gördüm, popülermiş sanırım ilgimi çekti bir bakayım, Chrome senkronizasyon aktarma var mı veya Zen browser hesabı oluşturup oraya kaydetmesi?

@Dutchman Hocam, Firefox'a geçtim ama yazı tipi hoşuma gitmedi, bakar mısınız?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı