YouTube AdGuard çalışmıyor

Makaleler
54
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
AdGuard, YouTube'ta çalışmıyor. Güncel AdGuard. Güncel Chrome.

Hepinize teşekkürler. Hala aynı AdGuard, şu an reklam gelmiyor. Bir daha olursa uBlock Origin ya da düzelmezse uBlock Origin Lite kuracağım, Chrome'dan çıkmayı düşünmüyorum çünkü Firefox bana daha yavaş geliyor ve alışamıyorum, kayıtlı şifrelerim ve senkronizasyonum var, Firefox'da da yapabileceğimi ve aktarabileceğimi biliyorum ama bir süre daha kalmak istiyorum. Aynı şekilde AdGuard'ı da yıllardır kullanıyorum, bence reklamlar hala çıkarsa onlar da bir çözüm bulurlar ya da buldular mı anlamadım bende çıkmıyor artık, diğer sitelerde de çıkmıyor.

Bu yeni ve ilk defa gördüm, popülermiş sanırım ilgimi çekti bir bakayım, Chrome senkronizasyon aktarma var mı veya Zen browser hesabı oluşturup oraya kaydetmesi?

@Dutchman Hocam, Firefox'a geçtim ama yazı tipi hoşuma gitmedi, bakar mısınız?

Çözümü ilgili konuya yazdım.
@Dutchman, hardened Firefox nedir hocam? Açıklayabilir misiniz?
Çeşitli about:config parametre ayarları ile oynayarak ve Firefox'a özel javascript modları kurarak gizlilik ve güvenlik konusunda ekstrem bir sıkılaştırma uygulanması. Gizliliğe çok takıntılı değilseniz gerek yok. Firefox halihazırda oldukça güvenli ve birkaç eklenti ile gizlilik odaklı bir tarayıcı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı