AdGuard Opera'da verimli çalışmıyor

TraderFall

Hectopat
Opera GX indirdim ama şunu fark ettim ne Opera'nın kendi yazılımı ne de Opera'daki AdGuard Chrome'daki AdGuard kadar verimli çalışmıyor. Birçok sitede tüm reklamları algılayıp engellemiyor, nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Opera GX indirdim ama şunu fark ettim ne Opera'nın kendi yazılımı ne de Opera'daki AdGuard Chrome'daki AdGuard kadar verimli çalışmıyor. Birçok sitede tüm reklamları algılayıp engellemiyor, nasıl düzeltirim?
Bende de aynısı oluyor hocam, YouTube da reklamları izlemek zorunda kalıyorum ve bir çözüm de bulamadım.

Opera reklam engelleyici açıksa onu kapat.
VE Opera zaten gizlilik düşmanı bir tarayıcı, kullanmaman daha sağlıklı, alternatif önerebilirim.
Bu mesajı oku.

uBlock Origin adGuard'tan daha iyi çalışıyor uBlock Origin kullanmanı tavsiye ederim.

uBlock kullanabilirsiniz. Daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı