Rehber Adguard tavsiye edilen ayarlar

UBlock Origin ekledim hiç bir ayar yapmadım.

%100 verdi.
Hocam 2 reklam engelleyici kullanıyorsunuz diyor ama.

Bunlar var sadece.
Yoksa Brave'nin kendi reklam engelleyicisi de mi var?

Kaspersky reklam engelleme ayarı bulunuyor. Onlar açıksa kapatın. Şahsen uzantısını devre dışı bıraksanız da olur. Reklam, izleyici engelleme dışında pek bir artısı yok. Brave kendi reklam engelleme ayarı bulunuyor. Resimde gösterdiğim gibi kapatabilirsin.

Kaspersky reklam engelleme ayarı bulunuyor. Onlar açıksa kapatın. Şahsen uzantısını devre dışı bıraksanız da olur. Reklam, izleyici engelleme dışında pek bir artısı yok.

Böyle diyor mu sizde hocam?
Diyorsa 2 Ad-Block mu kullanıyorsunuz? Çünkü bu bir bilgi de olabilir diye düşünüyorum.

Kaspersky böyle kalıyor. Sonsuza kadar dönüyor.

Evet, aynı uyarıyı veriyor. Galiba eklentiden bağımsız bilgilendirme amaçlı konulmuş.

Kimlik hırsızlığı ve zararlı yazılım koruması

bu ayar işe yarıyor mu ?

Kimlik hırsızlığı ve zararlı yazılım koruması

bu ayar işe yarıyor mu ?

Çok bi' olayı yok onun. Hazır liste kullanıyorlar. Google SafeBrowsing, Yandex SafeBrowsing ve WoT üzerinden gelen verileri kullansalar da verileri işlemede çok yavaş hareket ediyorlar, kullanılmasını önermiyorum, yetersiz ve gereksiz bir işlev. Formalite icabı konulmuş bi' şey.

Malware ve phishing sitelerinden korunmak için öncelikle antivirüs yazılımları kullanın. Kullanmıyorsanız veya tarayıcınızı desteklemiyorsa Avast, Malwarebytes ya da Emsisoft eklentilerini tercih edebilirsiniz, bu işi en iyi yapanlar bunlar. Emsisoft biraz aksaktır, site yüklendikten sonra devreye girer. Avast ve Malwarebytes siteye erişimde site yüklenmeden direkt erişimi engellerler. Bunların dışında diğer security eklentilerini yeterli bulmuyorum.

Adguard şuan indirimde 135 TL. Almaya değer mi yoksa daha fazla indirime girdiği oluyor mu?

Adguard şuan indirimde 135 TL. Almaya değer mi yoksa daha fazla indirime girdiği oluyor mu?
6 aylık ücretsiz lisans kampanyası var. Aşağıdaki siteden bilgi alabilirsiniz (uygulamayı oradan indirmeniz gerekiyor ayrıca) :

Parayla satın almak istiyorum deneme süresi elbet bitecek. Sadece en fazla indirim oranı kaç oluyor onu merak ediyorum. Mesela şuan %40 bahar indirimi var. Bu %60 veya %80 gibi bir miktar oluyor mu?

Parayla satın almak istiyorum deneme süresi elbet bitecek. Sadece en fazla indirim oranı kaç oluyor onu merak ediyorum. Mesela şuan %40 bahar indirimi var. Bu %60 veya %80 gibi bir miktar oluyor mu?
Bilgim yok, ama olabilir. Zaten sürekli kampanya düzenliyorlar, indirim yapıyorlar, daha yükseğini de yapabilirler. Araştırabilirsiniz, geçmiş kampanyalara bakabilirsiniz, net bir bilgiye sahip değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…