AdGuard uygulaması güvenilir mi?

pcci reis

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar reklam çıkmaması için AdGuard'ın uygulamasını indirdim ama güvenilir midir? Ayrıca bunu mobil veri ile kullansam yurt dışı sayılıp fazla para yazar mı?

Uzun zamandır kullanıyorum o vpn olarak görünen şey proxydir. Telefonunun internetini bunun üzerinden geçirir. Telefonundaki yüklü uygulamaların içindeki reklamlar, tarayıcı da reklamları vs engeller. Güvenlidir. Örneğin duckduckgo mobil tarayicisinda da uygulama koruması gibi bir özellik var onu açarsan yine aynı şeyi görürsün.

Yani faturamda bi anda 1.000 tl görmem değil mi ?

Yani faturamda bi anda 1.000 tl görmem değil mi ?
Hayır tam tersine reklamlar, izleyiciler engellendiği için veri tasarrufu sağlar. Ben ömür boyu lisans aldım geçen yıl kasımdan beri kullaniyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250516_233406_AdGuard.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 26
Hayır tam tersine reklamlar, izleyiciler engellendiği için veri tasarrufu sağlar. Ben ömür boyu lisans aldım geçen yıl kasımdan beri kullaniyorum.
Sağolyn hocam.

Hocam bu kullanılırken vpn açılıyor mu ? Sorun olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…