Güvenilir best reklam engelleyici.Arkadaşlar reklam çıkmaması için AdGuard'ın uygulamasını indirdim ama güvenilir midir? Ayrıca bunu mobil veri ile kullansam yurt dışı sayılıp fazla para yazar mı?
Peki hocam mobil veri olayı ? Vpn olarak görünüyor bu. Ayrıca kendi tarayıcısından bazı sitelere girsem sorun olur mu ?Güvenilir best reklam engelleyici.
Söylediğiniz olayla ilgili bilgim yok, bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım.Peki hocam mobil veri olayı ? Vpn olarak görünüyor bu. Ayrıca kendi tarayıcısından bazı sitelere girsem sorun olur mu ?
Umarım hocam.Söylediğiniz olayla ilgili bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım.
Yani faturamda bi anda 1.000 tl görmem değil mi ?Uzun zamandır kullanıyorum o vpn olarak görünen şey proxydir. Telefonunun internetini bunun üzerinden geçirir. Telefonundaki yüklü uygulamaların içindeki reklamlar, tarayıcı da reklamları vs engeller. Güvenlidir.
Hayır tam tersine reklamlar, izleyiciler engellendiği için veri tasarrufu sağlar. Ben ömür boyu lisans aldım geçen yıl kasımdan beri kullaniyorum.Yani faturamda bi anda 1.000 tl görmem değil mi ?
Sağolyn hocam.Hayır tam tersine reklamlar, izleyiciler engellendiği için veri tasarrufu sağlar. Ben ömür boyu lisans aldım geçen yıl kasımdan beri kullaniyorum.
Hocam bu kullanılırken vpn açılıyor mu ? Sorun olur mu ?Hayır tam tersine reklamlar, izleyiciler engellendiği için veri tasarrufu sağlar. Ben ömür boyu lisans aldım geçen yıl kasımdan beri kullaniyorum.
Sağ olyn hocam.
Hocam bu kullanılırken VPN açılıyor mu? Sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.