Adhood.com Güvenli mi? Ödemesini yapıyor mu?

Beni kabul etmişlerdi de sonra başka şirkete geçince çıktım geri geldim reklam kodunu sayfama yerleştirdim fakat reklam gözükmedi geri çıktım tekrar kayıt oldum.
Tavsiye ettiğiniz reklam şirketi nedir ?

Sizce AdHood'u tercih etmelimiyim. Yoksa ne önerirsiniz ?

Yardım edebilecek olan var mı ?
Daha paramı alamadım. Alınca söylerim. Vermeye bilirlerde. Adsense derim.

Daha paramı alamadım. Alınca söylerim. Vermeye bilirlerde. Adsense derim.
6 ay beklemeden 3 ayım kaldı kesinlikle AdSense'ye geçicem fakat şimdilik hangi reklam şirketini seçmeliyim ?

Wordego'ya başvurdum eğer kabul ederlersen onlarla çalışacağım eğer kabul etmezlerse yazni sayfam onaylanmazsa AdHood'la devam edicem. AdHood sitemi bu sabah onayladı. Wordego'yu bekliyorum.
Benim merak ettiğim AdHood paramı ödüyecek mi yani güvenilir mi ?

Adhood pişmanlıktır, para çalar, oyalar, hizmet vermez, reklamlar çalışmaz, destek alamazsınız, en yetkiliye telefonda bağlanırsınız, sonuç alamazsınız.

Adhood tan uzak durun sebebsiz yere tıklama gelirini 0,10 kuruştan 0,02 kuruşa çekti birde %38 vergi kesiyor mesajlara kesinlikle cevap vermiyorlar bu firmadan ödeme almak imkansız emek hırsızı haramcı şirket hesabımdaki alacagımıda alamıyorum...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı