Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.964 Çözümler 7 5 Mayıs 2019 #11 Opera kullanıyorum bende de durum aynı. Düzenleme: Hoaydaa ben kendim trollenmiş oldum şuan. Yazdıktan sonra fark ettim. Son düzenleme: 5 Mayıs 2019
Opera kullanıyorum bende de durum aynı. Düzenleme: Hoaydaa ben kendim trollenmiş oldum şuan. Yazdıktan sonra fark ettim.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.757 Çözümler 10 24 Kasım 2020 #12 Börtü Böcük dedi: Galiba trollendik. . yok yok yanlış alarm. Hizmetlere gir. Oradan "Windows ses bitiş noktası oluşturucu" ve "Windows ses" hizmetlerini bulup tek tek sağ tık yeniden başlat yap. İşe yaramaz ise bilmiyorum. Bir de bu link de galiba çözümü var. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende de bu sorun vardı dediğinizi yaptım düzeldi teşekkürler.
Börtü Böcük dedi: Galiba trollendik. . yok yok yanlış alarm. Hizmetlere gir. Oradan "Windows ses bitiş noktası oluşturucu" ve "Windows ses" hizmetlerini bulup tek tek sağ tık yeniden başlat yap. İşe yaramaz ise bilmiyorum. Bir de bu link de galiba çözümü var. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende de bu sorun vardı dediğinizi yaptım düzeldi teşekkürler.