Adidas Anthony Edwards 1 Alınır mı?

DYsaniaa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS X550VX: GTX 950m - I7 6700HQ - 12GB Ram
Şu anda Giannis Immortality 3 kullanıyorum. Ancak dış sahada oynamamdan ve günlük olarak giymemden dolayı pişmanım, ayakkabıda ciddi şekilde kayma problemi yaşıyorum. Ayrıca yastıklama açısından da neredeyse hiçbir şey sunmuyor. Bu yüzden Adidas AE1 Mid veya Low modeli ilgimi çekti; performansını çok beğendim ve deneme fırsatım da oldu. Fakat birçok kişi ayakkabının ağırlığından şikayetçi.

Daha hafif, iyi zemin tutuşuna sahip ve AE1 ayarlarında veya daha iyi yastıklama sunan alternatif ayakkabılar tavsiye ederseniz bakabilirim. Nike Ja 2, GT Cut Academy gibi modeller arasında kararsızım. Bunların dışında da benzer fiyat aralığında önerebileceğiniz performans odaklı, uzun kullanım ve konforlu modeller varsa çok iyi olur.

Şu anda Giannis Immortality 3 kullanıyorum. Ancak dış sahada oynamamdan ve günlük olarak giymemden dolayı pişmanım, ayakkabıda ciddi şekilde kayma problemi yaşıyorum. Ayrıca yastıklama açısından da neredeyse hiçbir şey sunmuyor. Bu yüzden Adidas AE1 Mid veya Low modeli ilgimi çekti; performansını çok beğendim ve deneme fırsatım da oldu. Fakat birçok kişi ayakkabının ağırlığından şikayetçi.

Daha hafif, iyi zemin tutuşuna sahip ve AE1 ayarlarında veya daha iyi yastıklama sunan alternatif ayakkabılar tavsiye ederseniz bakabilirim. Nike Ja 2, GT Cut Academy gibi modeller arasında kararsızım. Bunların dışında da benzer fiyat aralığında önerebileceğiniz performans odaklı, uzun kullanım ve konforlu modeller varsa çok iyi olur.
AE1 ağır bir ayakkabı. Ama yastıklama, bilek desteği gibi konularda harika. Eğer 3-4-5 pozisyonlarında oynuyorsanız ağırlığı pek sorun değil. Ama dış sahada da tercih edilmez.

AE1 ağır bir ayakkabı. Ama yastıklama, bilek desteği gibi konularda harika. Eğer 3-4-5 pozisyonlarında oynuyorsanız ağırlığı pek sorun değil. Ama dış sahada da tercih edilmez.
Dış sahada kullanmayacağım, kısa forvet oynuyorum aynı zamanda yastıklamasını çok beğendim.

Dış sahada kullanmayacağım, kısa forvet oynuyorum aynı zamanda yastıklamasını çok beğendim.
Eğer benim kadar "tüy sıklet" veya "cep boy" bir oyuncu değilseniz ağırlığından pek etkilenmezsiniz. Ayakkabı kesinlikle üzecek bir ayakkabı değil. Eğer bulabilirseniz LeBron'un NXXT serisi de iyidir.

Eğer benim kadar "tüy sıklet" veya "cep boy" bir oyuncu değilseniz ağırlığından pek etkilenmezsiniz.
Hocam ben de sizin gibiyim, o yüzden ayakkabının ağırlığı kafama takıldı. Boyum 178, kilom da 55-58 civarı.

Ayakkabı kesinlikle üzecek bir ayakkabı değil. Eğer bulabilirseniz LeBron'un NXXT serisi de iyidir.
LeBron NXXT yazısını görmemişim. Ampd modelini beğenmiştim ama fiyatı bana şuan yüksek geldi, indirimde olduğu için AE1 düşünmüştüm. Ağırlığı yine de uzun kullanımda sorun eder mi sizce benim için?

Son düzenleme:
Hocam ben de sizin gibiyim, o yüzden ayakkabının ağırlığı kafama takıldı. Boyum 178, kilom da 55-58 civarı.
Çok da zorlamamak lazım o zaman, daha hafif bir alternatife yönetebiliriz. GT Cut da güzeldir. KD17 hafif bir model mesela ama bilek desteği konusunda bir şey diyemiyorum, uzun süre kullanmadım. Şu anda Trae 3 indirimde, o da güzel ayakkabı. AE ağır olsa da giyilir bu arada, o ayrı konu. Immo 3'ten sonra ağır gelmesi normal bu arada. Eğer tüm gününüzü antrenman yaparak geçiren oyunculardansanız kesinlikle yorucu olur ama öyle günlük birkaç saatte pek bir şey olacağını sanmıyorum.

Çok da zorlamamak lazım o zaman, daha hafif bir alternatife yönetebiliriz. GT Cut da güzeldir. KD17 hafif bir model mesela ama bilek desteği konusunda bir şey diyemiyorum, uzun süre kullanmadım. Şu anda Trae 3 indirimde, o da güzel ayakkabı. AE ağır olsa da giyilir bu arada, o ayrı konu. Immo 3'ten sonra ağır gelmesi normal bu arada.
İnternetten baktığıma göre AE'den ağır Air Jordan Legacy 312 kullanıyordum, arada dışarıda oynamak için. O kadar etkilemedi açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı