Adidas Ayakkabı sonradan açılır mı?

Bu ayakkabıyı 1850 TL’ye Adidas'tan iki gün önce almıştım. 44 numara aldım normalde 45 giyiyorum fakat 45 numarası bol geldi. Kasiyerde kadın fişi kaybetsem bile isim soy isim ile fiş çıkarabileceklerini söyledi. Bu ayakkabıyı 1 saat giydim ve baş parmaklarıma hafiften vuruyor. Sonradan açılma gibi bir durumu olur mu? Veya değişim istesem yeni verecekleri fiş ile değişim yapabilir miyim?

Dosya Ekleri

• E3EEDBF8-E078-46D7-BD5E-C4B9AA68A9DD.jpeg
    E3EEDBF8-E078-46D7-BD5E-C4B9AA68A9DD.jpeg
    96,3 KB · Görüntüleme: 287
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki fişi ben atmıştım şuan değişim yapabilir miyim? Kadın fişi kaybetsen bile telefon numarası veya isim soyisimden fiş çıkarabiliyoruz demişti.
Cevabını verdiğin sorular soruyorsun :). Fiş problem değil değişim veya iade alıyorlar mı o mesele. Ayakkabının giyilmemiş gibi görülmesi önemli.

Cevabını verdiğin sorular soruyorsun :). Fiş problem değil değişim veya iade alıyorlar mı o mesele. Ayakkabının giyilmemiş gibi görülmesi önemli.
Emin olamıyorum Flo mağazasının desteğini bilemiyorum, fiş problem değilse 1 ay iade 2 ay değişim hakkım olduğu söylendi. Ayakkabı temiz, ama fiş olmadan yaparlar mı bilemiyorum.

Emin olamıyorum Flo mağazasının desteğini bilemiyorum, fiş problem değilse 1 ay iade 2 ay değişim hakkım olduğu söylendi. Ayakkabı temiz, ama fiş olmadan yaparlar mı bilemiyorum.
Müşteri kaydın sistemde çıkarsa sorun olmaz halledersin. Bu arada bu tarz ayakkabılarda baş parmak vurması oluyor bendede öyleydi sonradan ön kısım biraz da olsa genişliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı