Adidas hoops 2.0 çatlama

A Schumacher

Hectopat
Daha fazla  
Adidas hoops 2.0 aldım ayakkabıyı yaklaşık 4 gündür giyiyorum catlama yapmaya başladı. Ayakkabıda mı sorun var yoksa genel olarak hoopslar böyle mi hoops 2.0 kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O ayakkabıyı geçen yaz aldım aldıktan 2 gün sonra iade ettim çünkü aşırı rahatsız geldi benim ayaklarıma. Kuzenimde şu an var aynı ayakkabı ve çatlak her yeri. Adidas, Nike, Puma gibi markaların ucuz olan ürünleri maalesef dayanıklı ve rahat değil.

O ayakkabıyı geçen yaz aldım aldıktan 2 gün sonra iade ettim çünkü aşırı rahatsız geldi benim ayaklarıma. Kuzenimde şu an var aynı ayakkabı ve çatlak her yeri. Adidas, Nike, Puma gibi markaların ucuz olan ürünleri maalesef dayanıklı ve rahat değil.
Benim ayaklar düz olduğunu icin rahatsızlık vermiyorda catlak konusunda hemen izler oluşmaya basladı dediginiz gibi iade edeceğim galiba

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı